YEMEZLER YİĞİDİM ASLANIM, YEMEZLER!

"YEMEZLER YİĞİDİM ASLANIM, YEMEZLER!"

Önce, "Hamas, bir terör örgütüdür" de, sonra içindeki hırsızlarının görevlerinden el çektirilmesiyle sokakları terörize etmeye çalış, içte ve dışta tutmayınca da güya sözde 'Gazze'ye destek yürüyüşü' adı altında içeriye oynamaya kalk! 

Vay vay vay!...

Ne ikiyüzlü siyaset ki, akıl vericileri gibi!

Yemezler yiğidim aslanım, yemezler!

***

"ÇEKİN ELLERİNİZİ, YETER, 
KİRLETMEYİN ARTIK!" 

Onlar öğrenci! Okullarında sınıflarında, ders başında olmaları, bu ülkenin yarınları için, okul yollarında yürümeleri, ders sıralarında, kağıt, kalem, ter döküp, dirsek çürütmeleri gerekiyor! 

Öğrencilerin birinci vazifesi, 'muassır medeniyetler seviyesi'ne ulaşmak için okuyup, başarıyla mezun olup, vatanına, milletine faydalı birer birey olmak!

İkidebir, 'Okul duvarına çamur sürdüğünüz', genç beyinlerini politize ettiğiniz yeter!

Çekin ellerinizi, düşün artık öğrencilerin yakasından!

Gençler, sizin, kirli, karanlık ve kaos kusarak, adeta 'müstemleke' vadeden zihniyet ve politikalarınızın kriminal kamuflajı değildir!

***

"TERÖRÜN DEĞİŞMEZ YASASI,
TERÖRİSTİN DEĞİŞMEZ YAZISI!"

Terör: 'Başkasının çocuğu'ndan ürer, başkasının çocuğuyla büyür, başkasının çocuğuyla yürür! 

'Olan' ve 'ölen', her zaman gözü yaşlı, bağrı yanık 'Başkasının Çocuğudur!'

Başkasının çocuklarını kullananların, 'çocukları' her zaman yaşar!

***

"...SÜR EŞEĞİNİ NİĞDE'YE!"

Dün, hırsızlığın ve yolsuzluğun yanında dimdik durup, 'görünen köyü' flulaştırma çabasıyla  sokaklarda zıplayanlar, bugüne kadar görmezlikten, duymazlıktan geldikleri terörist İsrail vahşeti altındaki 'Gazze' dramını dahi çekinmeden amaçlarına 'sos' yapma kurnazlığı içine girerken...!

2009 Eylülünden bu yana, 6. Yılını geride bırakan yüreği yangın yeri 'Diyarbakır Anneleri' için acaba ne yapmışlardır?!

*
...Yapabilirler miydi?
...Bundan sonra yapsalar n'olur?


H.SEVEN

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.