Son Dakika Haber Girişi : 01 Eylül 2025 08:57

Yazar Savaş Sönmez'den Başkent Ankara'ya Dair Yeni Bir Eser

Yazar Savaş Sönmez'den Başkent Ankara'ya Dair Yeni Bir Eser

Yazar Savaş Sönmez'den Başkent Ankara'ya Dair Yeni Bir Eser

 

ANKARA - Araştırmacı yazar Savaş Sönmez, son eseri "Yine Ankara" adlı kitabını, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Dairesi Başkanı Bekir Ödemiş'e takdim etti.

 

Sönmez, imzalı kitabını sunarken, "Geleceğin Ankara'sına geçmişin güzel Ankara'sından düşülen notlar" olarak tanımladığı bu çalışmasını, "Ankaralıyım diyebilenlere, Ankaralı olabilenlere, Ankara'yı sevebilenlere" adadığını belirtti.

 

Daire Başkanı Bekir Ödemiş ise Sönmez'in bu yeni çalışmasını paylaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine teşekkürlerini sundu.

 

Sönmez'in yeni kitabı "Yine Ankara", başkentin tarihi, kültürü ve sosyal yaşamına dair kapsamlı araştırmalar ve kişisel anıları bir araya getiriyor. Kitabın, Ankara'nın geçmişine ışık tutarak, gelecek nesiller için önemli bir kaynak niteliği taşıması bekleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.