Yazar Işıl Kol TÜYAP 7. Karadeniz Kitap Fuarında kitabını imzaladı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 07 Ekim 2022 08:06
Yazar Işıl Kol TÜYAP 7. Karadeniz Kitap Fuarında kitabını imzaladı
Samsun Yazarlar Derneği standında imza günü düzenlenen Yazar Işıl Kol ‘Ruhum Fısıldadı’ isimli kitabıyla Kitap Fuarında yoğun ilgi gördü.
Yazar Işıl Kol TÜYAP 7. Karadeniz Kitap Fuarında kitabını imzaladı

Yazar Işıl Kol TÜYAP 7.Karadeniz Kitap Fuarında kitabını imzaladı

 

Samsun Yazarlar Derneği standında imza günü düzenlenen Yazar Işıl Kol’un ‘Ruhum Fısıldadı’ isimli kitabına yoğun ilgi gösterildi.

 

Yazar Işıl Kol’a ayrıca Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven tarafından İmza gününe katılım belgesi takdim edildi.

 

 Işıl Kol imza günü ile ilgili olarak: TÜYAP kitap fuarı organizasyonuna, Samsun Yazarlar Derneğine çok teşekkürlerimi buradan da iletmek isterim. Öyle güzel hissettirdiniz ki, organizasyonunuzun bir parçası olmaktan gurur duydum. Değerli ziyaretçilerimin merakı, coşkusu ayrıca içimde bayram havası oluşturdu. Hele o minik öğrenciler dayanılmaz tatlılıktaydı. Anılarıma yine çok görkemli gün eklediniz’ diyerek konuştu.

………….

Işıl Kol’un ‘Ruhum Fısıldadı’ kitabından:  

“Bazen yaşam çetrefilli bir yol gibi görünebilir. Anlamlandırmak, çözmek, neye neden tepki verdiğimizi fark etmek zorlayabilir. Etraftaki sesler, toplumun bizden bekledikleri, zihnimizin karmaşık sesi, bizi biz olmaktan alıkoyar, duygudan duyguya sürükleniriz. Var olan potansiyelimize ve mucizelere ulaşabilmek için bir kılavuz vardır: Kalbimizin sesi. Tüm sesleri kısıp o sesi yükselttiğimizde, dışarıdan başka bir rehbere ihtiyaç duymaz ve kendi bağımsızlığımızı kendimize ilan ederiz. Hayat daha eğlenceli bir yolculuk haline gelir. Kalıplardan kurtulup mucizelerin açığa çıkmasını izleriz. Ruhum var olan potansiyelimizi açığa çıkarmak için fısıldadı.”

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Deniz Şahin 07 Ekim 2022 13:56

    Kitabı okudum. Akıcı bir dille yazmış açıkçası bana mutluluk ve ilham verdi. Kalemine sağlık.