Yaşar Doğu'nun oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu Babasını anlattı

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 10 Şubat 2017 21:13
Yaşar Doğu'nun oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu Babasını anlattı
Kavak Yaşar Doğu Çok Programlı Anadolu Lisesi Efsane Güreşçimiz Yaşar Doğu'nun oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu'yu ağırladı.
 Kavak Yaşar Doğu Çok Programlı Anadolu Lisesi Efsane Güreşçimiz Yaşar Doğu'nun oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu'yu ağırladı.
Programda Yaşar Doğu'nun hayatı kitabının yazarı Arş.Yazar Ahmet Seven'de yer aldı.


Programa Kavak İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yangöz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tunsel Aslankoç, Okul Müdürü Hüseyin Çankaya Müdür Yardımcıları ve öğretmenler katıldı.  

Öğrencilere Babası Yaşar Doğu'nun hayatından kesitler vererek anlatan Prof. Dr. Gazanfer Doğu babasının ismini taşıyan bir lisede söyleşide bulunmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğunu ifade etti. Kendisine sorulan sorulara da cevap veren Doğunun konuşmasını öğrenciler büyük ilgiyle dinledi.

Daha sonra kürsüye gelerek bir konuşma yapan Arş. Yazar Ahmet Seven Yaşar Doğu'nun 'Türk Gibi Kuvvetli' sözünü söyleten bir kahraman olmasının ardında yalnız acı bir kuvvet değil ona yakışır bir de örnek ahlak olduğunu ifade etti. Seven; " Büyük mücadele adamı, ülkemize şampiyonluklar kazandırarak yüzünü güldüren Milli Sporcumuzun takip edilerek hayatının örnek alınması gerekir. Yaşar Doğu Milli Şuur adamıdır. Vatan Millet ve Bayrak sevdalısıdır. Milleti için hayatını vakfeden ve bunun için yaşayan bir millet adamıdır. Hayatında takip edilmesi gereken çok örnekler vardır" dedi. 


Öğrenciler de Efsane Güreşçimiz Yaşar Doğu'nun oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu'yu okullarında görmekten mutluluk duyduklarını bunun kendileri için tarihi bir gün olduğunu söylediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.