Yahya Çınkıl teşekkür mesajı yayınladı

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 03 Şubat 2024 20:32
Yahya Çınkıl teşekkür mesajı yayınladı

Yahya Çınkıl Teşekkür Mesajı yayınladı

 

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday adayı Yahya Çınkıl sevenlerine teşekkür ederken, İlkadım'da aday olarak belirlenen İhsan Kurnaz'ı tebrik etti.

 

Yahya Çınkıl'ın Teşekkür mesajı: 

 

Kıymetli Dostlar
Sevgili Hemşehrilerim

 

21 Kasım 2023 tarihinde niyet hayr akıbet hayr düsturuyla, İlkadım İlçemize hizmetkar olmak, İlkadım’ı AK Belediyecilikle buluşturmak ve davamızın bayrağını en yukarıya taşımak arzusuyla çıkmış olduğumuz aday adaylığı sürecimiz  nihayete ermiştir.

 

Bir aday adayı olarak gece gündüz çalışıp her bir kardeşimizin gönlüne dokunduk ve milletimizin teveccühünü kazandık.

 

İlkadım İlçemizi adım adım, karış karış, sokak sokak, cadde cadde dolaştık. Adeta sıkılmadık el bırakmaksızın her bir kardeşimizi dinledik. Geniş katılımlı programlar yaptık. Yediden yetmişe her kesimden insanımız bizleri bağrına bastı. İlkadımla bütünleştik.

 

 Üzerimize düşen ne varsa gücümüz nispetinde layıkıyla ve fazlasıyla yaptık. Bu hakikat taraflı tarafsız herkesin takdirindedir. Süreç herkesin gözü önünde yaşanmıştır ve bu süreci her yönüyle hep birlikte yaşadık.

 

Gelinen nokta itibariyle;
Genel merkezimizin takdirleriyle AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayımız olarak İhsan Kurnaz belirlenmiştir.
Kendilerini tebrik ediyor, üstün muvaffakiyetler diliyorum. Teşkilat uyumu ve bütünlüğü içerisinde İlkadım İlçemizin AK Belediyecilikle buluşacağına inancım tamdır.

 

Hesapsız, pazarlıksız, riyasız bir şekilde geçmişten bugüne bizimle yol yürüyen her bir gönül dostumuza dua ve destekleri için ayrı ayrı kalbi muhabbetle şükranlarımı arz ediyorum.

 

Gittiğimiz her noktada bizleri bağrına basan aziz milletime teşekkür ediyorum.

 

Bugüne kadar bizi yalnız bırakmadınız, bize inandınız, bize güvendiniz, bizimle omuz omuza yan yana oldunuz. Allah sizlerden razı olsun.

 

Bizler dün olduğu gibi bugün de yarın da sizlerle, milletimizle birlikte yol yürümeye, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde duruşumuzdan, kimliğimizden, değerlerimizden asla taviz vermeden milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. 

 

Her birinize selam ve saygılarımı sunuyorum.

 

YAHYA ÇINKIL

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mustafa ilhan 03 Şubat 2024 22:37

    “Biz-biz” diye avunduk, biz yoktu, “ben”ler vardı Siyaset sofrasında bizi yiyenler vardı... Körpe hayallerimiz kör tırpanla biçildi İşret meclislerinde kanlarımız içildi... Kirli kirli işler dönmüş arada Kaybetmişler her çekilen kurada Topluyoruz dedikleri sırada Dağıtmışlar bilmemişiz vah bize… A. Karakoç