Yahya Çınkıl'a destek büyüyor

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 26 Aralık 2023 18:40
Yahya Çınkıl'a destek büyüyor
AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, Asarcık Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Yahya Çınkıl'a destek büyüyor

 

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, Asarcık Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Her kesimin büyük destek verdiği Yahya Çınkıl, geçmişten bugüne ve aday adaylığı sürecinde gerçekleştirdikleri çalışmalarla toplumsal mutabakat oluşturduklarını ifade etti.

 

İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, gittiği her yerde büyük ilgi görürken, adeta aday gibi karşılanıyor. Asarcık Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Çınkıl, burada da Dernek başkanı Bayram Konuşuk ve dernek üyeleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 

 

 

TOPLUMSAL MUTABAKAT SAĞLANDI


Dernek Başkanı Bayram Konuşuk ile dernek üyeleriyle sohbet eden ve seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Çınkıl, toplumun her kesimiyle kucaklaştıklarını belirterek, geçmişten bugüne yaptıkları çalışmalar ve aday adaylığı sürecinde gerçekleştirdikleri çalışmalarla toplumsal mutabakat oluşturduklarını ifade etti.

 

ADAYLIĞINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR


Her kesimden insanın teveccüh gösterdiği Yahya Çınkıl, Asarcıklılar'dan tam not alırken, bütün kesimlerin ismi üzerinde uzlaşı sağladığı isim oldu. Adaylığına kesin gözüyle bakılan ve adaylığı konusunda adeta toplumsal mutabakatın sağlandığı Çınkıl, "İlkadım halkımız bizi bağrına bastı. Sevgimiz bütün İlkadım'ı kuşattı. Bize olan desteğin gün geçtikçe zirveye çıktığını görüyoruz. Sorumluluğumuzun farkındayız. Biz hazırız, İlkadım hazır." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.