Vezirköprülülerden Recep Aslan'a büyük ilgi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 10 Ekim 2023 21:50
Vezirköprülülerden Recep Aslan'a büyük ilgi
Merkezi Samsun'da bulunan Vezirköprü Derneği Başkanı Recep Aslan Vezirköprü'de köy ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Merkezi Samsun'da bulunan Vezirköprü Derneği Başkanı Recep Aslan Vezirköprü'de köy, esnaf ve bürokrat ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor.

 

Gittiği köylerde yoğun ilgiyle karşılanan Recep Aslan: " Dün olduğu gibi bugün de Vezirköprülü hemşerilerimizin yanındayız. Onların sorunları ile yakından ilgileniyoruz. Amacımız Vezirköprünün hak ettiği yere gelmesidir. Bu ilçenin evladı olarak Vezirköprüye hizmet borcumuz vardır" diyerek konuştu. 

 

Aslan: Yol haritam daima insana hizmet olmuştur

 

İlçeye bağlı Samukalan, Çekalan, Hacılı ve Esenyurt köylerinde toplantı yaparak vatandaşın derdini dinleyen Recep Aslan:  "Belediyecilikte yürütmüş olduğum görevleri "Devlet Liyakatını" her zaman göz önünde bulundurarak layıkı ile görevlerimi yerine getirmiş olmamın verdiği gurur her zaman yol haritam olmuştur. Bilgi birikim ve tecrübemi hemşerilerime hizmet yolunda kullanmak istiyorum" dedi.

 

Vatandaşlar Recep Aslan'ı gittiği her yerde coşkuyla karışladığı görülüyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kuzey 55 13 Ekim 2023 09:10

    yuru baskan kim tutar seni