Vezirköprülüler'den Recep Aslana Sevgi Seli

SAMSUN HABER Haber Girişi : 18 Eylül 2023 19:41
Vezirköprülüler'den Recep Aslana Sevgi Seli
Merkezi Samsun'da bulunan Vezirköprülüler Derneği başarılı çalışmaları ile göz doldurmaya devam ediyor.

Merkezi Samsun'da bulunan Vezirköprülüler Derneği başarılı çalışmaları ile göz doldurmaya devam ediyor.

 

 

Vezirköprü'nün sorunlarıyla yakından ilgilenen dernek Başkanı Recep Aslan fırsat buldukça köy köy dolaşarak vatandaşların dertlerini dinliyor. 

 

Recep Aslan Doğup büyüdüğü Yürükçal Mahallesinde dert dinledi

 

Vezirköprülüler Derneği Başkanı Recep Aslan son olarak doğup büyüdüğü Yürükçal Mahallesinde hemşerileriyle buluşarak sorunlarını dinledi. Aslan Yürükçal sakinlerine her zaman yanınızdayım. Sizin derdinizle dertlenmek bizim başta gelen görevimizdir diyerek konuştu.

 

Recep Aslan: "Vezirköprülü hemşehrilerimizle kurduğumuz gönül köprüsü her geçen artarak büyüyor. Kederleri paylaşarak azaltmaya sevinç ve mutlulukları palyaşarak çoğaltmaya çalışıyoruz. Biz vatandaşımızın yükünü omuzlamaya talibiz. Bu bize büyük mutluluk veriyor" dedi.

 

Vezirökpürülü  Vatandaşlar: Recep Aslanın yanımızda olmasından güven duyuyoruz

 

Gittiği her yerde sevgi seli ile karşıladıklarını söyleyen Vezirköprülüler Recep Aslanın yanlarında oluşundan dolayı büyük güven ve huzur duyduklarını ifade ederek bugüne kadar yaptığı çalışmalardan son derece memnununuz Allah güç ve kolaylıklar versin diyerek konuştular.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.