Vezirköprü'de Afiş Krizi; Başkan afişlerle yalan söylüyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 01 Ağustos 2017 08:40
Vezirköprü'de Afiş Krizi; Başkan afişlerle yalan söylüyor
Samsunun Vezirköprü İlçesi Belediye Başkanının 2 yıl önce ilçenin işlek caddelerine astırdığı dev afişler Vezirköprülü Vatandaşlardan tepki toplamaya devam ediyor.
   VEZİRKÖPRÜ'DE AFİŞ KRİZİ

İbrahim Sadık Edis'in yalanlarla dolu afişlerini görmek istemiyoruz!..

AFİŞLER BELGELİ YALANCILIĞA GİRİYOR
KURUMUN İTİBARINI DÜŞÜRÜYORLAR 

Samsunun Vezirköprü İlçesi Belediye Başkanının 2 yıl önce ilçenin işlek caddelerine astırdığı dev afişler Vezirköprülü Vatandaşlardan tepki toplamaya devam ediyor. 

                
              "AFİŞLİ YALAN"

BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SADIK EDİS 
VATANDAŞLARA AFİŞLERLE YALAN SÖYLEMİŞ

Düşüncesini açıklayan vatandaşlar; " İki yıl önce asılan o afişlerde yazılı projelerin hiçbirisi Belediye Başkanına ait olmadığı ve başka kurumların projelerini bize pazarlamaya çalıştığı gibi üstelik bugüne kadar bir çivi bile çakılmadı. Veziköprüye Vezirköprülülere yalan söylüyor. Bu vatandaş yıllardır oradan her geçişte Belediye Başakın İbrahim Sadık Edis'in yalanını görüp okumak zorunda değil.  Eğer birilerini ikna etmeye çalışacaksa gitsin evine assın kendini ikna etsin. Vezirköprülü vatandaşları daha fazla aptal yerine koymasın. Biz İbrahim Sadık Edis'e karşı güvenimizi kaybettik. " diyorlar.

AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNE YAKIŞMIYOR

Düşüncelerini aldığımız Vezirköprülü vatandaşlar kendilerine yalan söylenmesini hazmedemediklerini hele AK PARTİ'li bir Belediye Başkanının afiş aldatmacasıyla hareket etmesinin üzücü olduğunu ifade ederek: " Vezirköprü Samsunun tarihi ve kültürel yönden en güzel ilçelerinden birisi. Verimli tarım topraklarına sahibiz. Ancak Belediye Başkanı çalışmak yerine göz boyamayı tercih ettiğini görüyoruz. Vezirköprülüler olarak yalan dolanla doldurulmuş ve hiçbirisi gerçekleşmeyen sözde proje tellallığı yapan afişleri Vezirköprü sokaklarında görmek istemiyoruz. İlgili yerlere şikayetimizi yapmaya başladık. Arkasını bırakmayacağız. Bunu yapan anlayışın Vezirköprüye faydası olmaz. Bunların kendisine bile yararı olmaz" diyerek konuştular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.