VALİ UYGULAMA ETKİNLİĞİNE KATILDI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 07 Mayıs 2021 14:36
VALİ UYGULAMA ETKİNLİĞİNE KATILDI
Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, 1-7 Mayıs Karayolu Trafik Haftası münasebetiyle, Atakum ilçesi Karayolları kavşağı mevkiindeki uygulama noktasında düzenlenen etkinliğe katıldı.

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, 1-7 Mayıs Karayolu Trafik Haftası münasebetiyle, Atakum ilçesi Karayolları kavşağı mevkiindeki uygulama noktasında düzenlenen etkinliğe katıldı.

Bu hafta vesilesiyle, trafik kurallarına uyma konusunda farkındalık oluşturmayı ve trafik kazalarını en aza indirmeyi hedeflediklerini dile getiren Vali "Vatandaşlarımızın trafikte güvenli bir şekilde seyahat edebilmesi için tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de çalışmalarımız devam ediyor. Bu yılki en önemli amacımız emniyet kemerinin mutlaka takılması konusundaki duyarlılığı artırmak.

Bilindiği üzere pandemi nedeniyle kolluk kuvvetlerimiz çok yoğun çalışıyor ancak buna rağmen trafik güvenliğini sağlamak için de gayretli çalışmalarını devam ettiriyorlar.

Trafik kurallarına uyma noktasında vatandaşlarımızdan da duyarlılık göstermelerini bekliyor, ön koltukta olduğu gibi arka koltukta da emniyet kemeri takmanın ölümlü kazaları ciddi oranda düşürdüğünü bir kez daha hatırlatmak istiyorum." dedi.

Etiketler : Samsun vali
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.