Samsun Yazarlar Derneğinden İsrail'e Kınama

GÜNDEM Haber Girişi : 14 Nisan 2024 17:00
Samsun Yazarlar Derneğinden İsrail'e Kınama
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Gazetecileri öldüren İsrail'e çağrımız var: Soykırım sizin de sonunuzu getirecek. Bu günah size yeter. Öldürdüğünüz bebeklerin döktüğünüzün kanın hesabını Allah sizden soracaktır.

Samsun Yazarlar Derneğinden İsrail'e Kınama

 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Gazetecileri öldüren İsrail'e çağrımız var: Soykırım sizin de sonunuzu getirecek. Bu günah size yeter. Öldürdüğünüz bebeklerin döktüğünüzün kanın hesabını Allah sizden soracaktır. Derhal elinizi kan dökmekten çekin.  

 

Ahmet Seven:  İsrail Gazetecileri öldürerek Filistin'in sesini kısmaya çalışıyor

 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: "Yeryüzünün gelmiş geçmiş en büyük cinayetini işleyerek tarihe geçen İsrail katliamda sınır tanımıyor. Filistin'de Filistin halkının sesi olarak İsrail terörünü dünyaya duyurma görevini yerine getirmeye çalışan 140 gazetecimiz şehit edilmiştir. Bugün dünyanın dörtbir yanından gelip görevlerini yapmaya çalışan basın mensupları da engellenmekte her an ölüm korkusuyla yaşamaktadırlar. Elektriklerin kesildiği, internetin olmadığı imkanların tamamen ortadan kalktığı bir coğrafyada görev yapmakta güçlük çeken gazetecilerin can emniyeti kalmamıştır. Filistin halkını çoluk çocuk yaşlı genç demeden tamamen katletmeye çalışan İsrail'i bir kez daha şiddetle kınıyor ve lanetliyorum"  dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.