Türk Telekom'dan Şikayet Var

GÜNDEM Haber Girişi : 14 Ekim 2023 11:54
Türk Telekom'dan Şikayet Var
Türk Telekom Operötörüne bağlı telefon ve internet kullanılıcılarının son aylarda hızlı şekilde tükenen GB tarifesinden şikayetçi oyldukları bildiriliyor.

Türk Telekom Operatörüne bağlı telefon ve internet kullanılıcılarının son aylarda hızlı şekilde tükenen GB tarifesinden şikayetçi oldukları bildiriliyor. 

 

Bir kullanıcı yıllardır Telekom abonesiyim. Hiç bir zaman gününden evvel internet GB kotam eksilmedi ancak soy aylarda kullanmadığım halde kullanım sınırına geldiniz deniliyor. Geçen ay teleofn faturamın iki katını ödedim. Sebebi GB sınırını aşmışım. Benim gibi çok sayıda kullanıcıdan dan aynı şikayeti alıyorum. Aboneler Türk Telekom tarafından yeni tarifelere yönlendirilmek için mi böyle bir yöntem uygulanıyor diye düşünüyorum. müşteri temsilcilerini arıyoruz. Otomatik sesli yanıtlarla karşılaşıyor bir türlü canlı bağlantı kuramıyoruz. Ben bunu yüz yüze gelmekten kaçınıyorlar diye düşünüyorum. Türk Telekom gibi köklü bir şirket böyle belirgirinsizlik uyandıracak durumlara gitmemelidir. Müşteriyi mağdur etmenin bir anlamı yoktur.

 

Mobil veri limitine ulaşıldı!!!!

 

Dün telefonuma gelen internet kullanım kotanızı tamamladınız mesajıyla yıkıldım. Kesinlikle böyle bir şeye inanmıyorum. Doğru dürüs kullanmadım ki tamamlansın. Firmanın hatalarını müşteriye yüklemenin anlamı yoktur. 

 

Bu ve buna benzer şikayetlerin artması karşısında  Türk Telekom Şirketinin nasıl bir cevap vereceği merak ediliyor.

Etiketler : Türk Telekom
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.