Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş Kavak Akbelen'de Hıdırellez Şenliğine katıldı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 07 Mayıs 2023 19:22
Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş Kavak Akbelen'de Hıdırellez Şenliğine katıldı
Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş Kavak Akbelen Mahallesinde Geleneksel olarak gerçekleştirilen Hıdırellez Şenliğine katıldı.

Hıdırellez Şenliğinde Kavaklılardan Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş'a tam destek sözü

 

Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş Kavak Akbelen'de Hıdırellez Şenliğine katıldı

 

Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş Kavak Akbelen Mahallesinde Geleneksel olarak gerçekleştirilen Hıdırellez Şenliğine katıldı.

 

Bakan Muş Kavak'ın Yöresel yemeklerinden olan  Keşkek yemeğinin pişirildiği kazanı açarak keşkek dağıttı.

 

 

Şenlikte konuşan Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş: " Biz Kavaklılara güveniyoruz. Dün hep birlikte yola çıktık. bugün yine birlikte yürüyoruz. Yarın da el ele gönül gönüle yürüyeceğiz. Hep birlikte Türkiye Yüzyılına mührümüzü basacağız. AK Parti Türkiye'nin teminatıdır. Milletimizin güvenidir. Bu konuda size olan güvenimiz tamdır. Sizlerin arasında bulunmaktan son derece memnunum" diyerek konuştu.

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'ndan teşekkür

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu: "Akbelen Mahallemizin Geleneksel Hıdırellez Buluşmasını geniş bir katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Etkinliğimize katılarak bizleri onurlandıran Ticaret Bakanımız Sn Dr.Mehmet Muş, 25. Dönem TBMM Başkan Vekili ve Milletvekilimiz Naci Bostancı, Milletvekilimiz Fuat Köktaş, Milletvekili adayımız Ersan Aksu, AK Parti ilçe Başkanımız Onur Bakır, MHP İlçe Başkanımız Avni Gadiş, KAVSİYAD Başkanımız Serdar Erişkin, Muhtarlarımız, Dernek Başkanlarımız, KA-DEF Başkanımız Bayram Erişgin, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanımız Necati Yılmaz, Samsun Yazarlar Derneği Başkanımız Ahmet Seven, Samsun ve Kavak’tan gelen çok değerli misafirlerimizle birlikte olduk. Mahalle Muhtarımız Nuri Çelikoğlu, Dernek Başkanımız Hayati Karagüdekoğlu ile Mahalle sakinlerimize emekleri ve göstermiş oldukları sıcak ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.