Tamgacı Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaret Etti

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 08 Aralık 2023 20:52
Tamgacı Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaret Etti
AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Enver Sedat Tamgacı Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

TAMGACI: "İLKADIM'DA DEĞİŞİM ŞART"

 

19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Tamgacı: “İlkadım'ın değişim ve dönüşüme ihtiyacı var.”

 

AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Enver Sedat Tamgacı, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek Başkan Yusuf Ziya Çakır ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. İlkadım'ın değişim ve dönüşüme ihtiyaç duyduğunu ifade eden Enver Sedat Tamgacı, hedefledikleri projeler hakkında deneyimli gazetecilere bilgi verdi.

 

 

"Cesur ve kararlı olunmalı"

 

19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ne yaptığı ziyaretiyle ilgili "Tecrübeli kalemlerle buluşup ilçemizin geleceğiyle alakalı konularda fikir teatisinde bulunduk" diyen Enver Sedat Tamgacı sözlerine şöyle devam etti: "İlkadım, çok önemli bir ilçemiz. Burası tarihi, kültürel, ekonomik ve sahip olduğu diğer sosyolojik özellikleri itibariyle bölgesi adına büyük önem taşıyor. Fakat ne yazık ki İlkadım’da bugün kronik hale gelmiş pek çok sorun mevcut. Böylesine önemli bir ilçeyi bu sorunlardan arındırıp marka şehre dönüştürmek için cesur ve kararlı adımlar atmak şart. Hiçbir siyasi kaygı gütmeksizin; kınamalara ve tepkilere aldırmadan; iyi bir planlama ile birlikte İlkadım’ı markalaştırmak için çalışacak cesur yüreklere ihtiyaç var. İşte biz böylesine büyük bir sorumluluğu almayı kabul edip bu göreve talip olduk.”

 

 

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirten 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır ve Yönetim Kurulu üyeleri, İlkadım Belediye Başkan aday adayı Enver Sedat Tamgacı'ya başarı dileklerinde bulundu. Fotoğraf çekiminin ardından ziyaret son buldu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.