• İHSANBAŞKAN

SİZ BUNA GAZETECİLİK Mİ DİYORSUNUZ?

GÜNDEM Haber Girişi : 05 Haziran 2020 10:56
SİZ BUNA GAZETECİLİK Mİ DİYORSUNUZ?
Sözcü Gazetesinin 4 Haziran 2020 günü yayınlanan nüshasında atılan başlık görenleri şaşkına çevirdi. Başlığı yorumlayan vatandaşlar bunların yaptığı gazetecilik değil rezillik gazeteciliğin içine ettiler diyerek tepkilerini dile getirdiler.
BUNLAR GAZETECİ Mİ PROVOKATÖR MÜ?

EĞER BUNLAR GAZETECİ İSE GERÇEK GAZETECİLERİN VİCDANI SIZLAR

Sözcü Gazetesinin 4 Haziran 2020 günü yayınlanan nüshasında atılan başlık görenleri şaşkına çevirdi. Başlığı yorumlayan vatandaşlar bunların yaptığı gazetecilik değil rezillik gazeteciliğin içine ettiler diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Daha önce niçin sokağa çıkma yasağı uygulamıyorsunuz. Herkesin hasta olmasını mı bekliyorsunuz şeklinde haber yapanlar şimdi" 75 gündür evde kapalılar özgürlük bekliyorlar. 65 yaş öfkeli bunun hesabını sandıkta sorarız"diyerek manşet yapıyorlar.  

Gazetecilik adına yüzkarası taşıyan bu dehşet verici manşeti okuyan 65 yaş üstü vatandaşlar: "Bunlara bizim adımıza konuşup yazma özgürlüğünü biz vermedik. Böyle bir yetkiye sahip değiller. Hem sonra hafta arası evden çıkabiliyoruz. Bizim sağlığımız için alınan önleme saygılıyız. Bütün ihtiyaçlarımız devletimizin görevlileri tarafından yerine getiriliyor. 65 yaşı devlet ve hükumetle karşı karşıya getirmeye çalışanlar hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz. Bunlardan şikayetçiyiz. Toplumu kaosa sürüklemek için yapmadıkları çirkinlik kalmıyor. Bunlar gazeteci değil. Böyle rezillik görülmedi" diyerek düşüncelerini dile getiriyorlar. 


Etiketler : Sözcü
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.