• İHSANBAŞKAN

SITKI KAYAOĞLU'NDAN MİLLİ MÜCADELEYE IŞIK TUTAN KİTAP

SAMSUN HABER Haber Girişi : 09 Eylül 2018 11:24
SITKI KAYAOĞLU'NDAN MİLLİ MÜCADELEYE IŞIK TUTAN KİTAP
Samsunlu Emekli Milli Eğitim Müfettişi Arşt. Yazar Sıtkı Kayaoğlu'nun İstanbuldan Havzaya 'Gazi Mustafa Kemal Paşa ve Pontus'a Darbe' isimli kitabı yayınlandı.
SAMSUNLU ARŞT. YAZAR SITKI KAYAOĞLU'NDAN MİLLİ MÜCADELEYE IŞIK TUTAN KİTAP

Samsunlu Emekli Milli Eğitim Müfettişi Arşt. Yazar Sıtkı Kayaoğlu'nun İstanbuldan Havzaya 'Gazi Mustafa Kemal Paşa ve Pontus'a Darbe' isimli kitabı yayınlandı.

398 sayfa olan araştırma kitabı hakkında konuşan Kayaoğlu;" Samsun ve havalisinde Milli Mücadele ile ilgili çeşitli kaynakları okudum. Yörede araştırmalar yaptım ve yaşayan kişilerle konuştum. Bu hususta daha önce yazılanlara katkı sağlamak amacıyla bu kitabı yazmaya karar verdim" dedi. Kayaoğlu kitaba  oldukça yoğun ilgi gösterildiğini ifade etti.

Sıtkı Kayaoğlu Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'e imzalı kitabını hediye etti. Ahmet Seven kitabın bu sahada ciddi bir boşluğu dolduracağına inandığını söyleyerek kitaplığımız önemli bir kitaba daha kavuştu dedi. 

Sıtkı Kayaoğlu ile Ahmet Seven bir süre kitap hakkında sohbet yaptılar. 




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.