Şerif Mırık yine yanıltmadı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 04 Aralık 2022 20:54
Şerif Mırık yine yanıltmadı

Şerif Mırık reklam peşinde mi?

 

İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Şerif Mırık çektirdiği entresan fotoları sosyal medyada yayınlayıp dikkat çekmeye çalışıyor.  

 

Sosyal medya hesabında paylaştığı çocuk bisikletli fotoğrafının kısa zamanda beğeni rekoru kırdığı görüldü.

 

Ziyaretçileri keşke çocuk bisikletine binmeseydin. Komik duruma düşmüşsün yorumları yaptı.

 

Elinde sigara ile objektife takılan Mırık'a yine tepki yorumları yağdı. İlkadım gibi Samsunun en büyük Merkez İlçesinde Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiş kişiye yakışmadı denildi.

 

Şerif Mırık'ın hastalık derecesine gelen egosuyla başı dertte olduğu bu yüzden Başkan Necattin Demirtaş'ın uyarılarına maruz kaldığı biliniyor. 

 

Ağır abi rollerini sevdiği ve büyük adam modunda davranış gösterme alışkanlığıyla bilinen Şerif Mırık'ın hastalık derecesine varan ego ve kendini beğenmişlik duygusuna hakim olamadığı bu yüzden de sorun yaşadığı biliniyor. Kendine hayran olan ve sürekli kendini ön plana çıkarma uğraşı veren Şerif Mırık'ın davranışı çevresinde narsistik kişilik bozukluğu düşüncesi uyandırdığı görülüyor.

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::

Narsistik kişilik bozukluğu nedir?

Narsistik kişilik bozukluğu kişilik bozukluklarının alt türlerinden biridir. Narsistik kişilik bozukluğunda kişiler kendilerine aşırı güvenir, kendilerine hayran olur ve sürekli kendilerini ön plana çıkaracak durumların içinde bulunmak ister. Aşırı kendini beğenme ve benmerkezcilik barındıran kişilik bozukluğuna sahip kişilere verilen addır. “Gerçek narsistler kendilerinde bir sorun olduğunu kabul etmezler, kişisel kusurlarını kabul etmeye ikna etmek olanaksızdır. Narsist kişiliğin altında, paradoksal olarak derin bir kendine güvensizlik yatar. Narsistin belirtileri hayat ile bağdaşmaz. Ne kadar yükseğe çıksalar da daha yüksektekini kıskanırlar, içlerinde doyurulamayan bir boşluk vardır.

Psikolog Merve İlikçi İygün, Narsist insanlara karşı ne yapılması gerektiği konusunda ise; “Tartışmaya girip haklı çıkarsanız yüksek ihtimalle size öfkelenir, kinlenir bu yüzden tartışmaya girmeyin. Sessiz kalmak daha iyidir. İtibar ve dışarıya karşı iyi görünmek çok önemli olduğu için söylemek istediğinizi doğru yoldan değilde ‘’böyle yaparsan insanların düşüncesi ne olur?’’ gibi dolaylı yollarla kendisinin doğru cevabı bulmasını sağlayın.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

Bir bisikletim bile yok abi demeyecek

Hiç iki tekerlekli bisikletim olmadı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.