Selahiye Mahallesinde İhsan Kurnaz'a sevgi seli

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 19 Mart 2024 11:15
Selahiye Mahallesinde İhsan Kurnaz'a sevgi seli
Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz Selahiye Mahallesi sakinleriyle buluştu. Vatandaşların oylarımız İlkadımın geleceği için İhsan Kurnaz'a dediği görüldü.

Selahiyede karar net: Oylarımız İhsan Kurnaz'a

 

Selahiye Mahallesinin kararının net olduğu ve vatandaşların: Oylarımız İhsan Kurnaz'a dediği görüldü. 

 

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz Selahiye Mahallesi sakinleriyle buluştu. 

 

 

İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, İlçe Başkanı Ersin Kasap, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Arslanoğlu ve Cumhur İttifakı Teşkilatları hep birlikte teravih namazı sonrası Selahiye Mahallesinde halk buluşmasında bir araya geldi.

 

Çok sayıda mahalle sakininin katıldığı toplantıda konuşan İhsan Kurnaz: " Çevresindeki gelişmeler dikkate alındığında İlkadımın çok geri kaldığını değişime ayak uyduramadığını ve artık dayanacak gücünün kalmadığını ifade etti.

 

 

İhsan Kurnaz: Selahiye Mahallemiz İlkadımın can damarıdır. Bize olan güveninizi heba etmeyeceğiz

 

İhsan Kurnaz: "İlkadımı sloganlar değil, hizmetler değiştirecektir. Kentsel dönüşüm bizimle başayacaktır. Aldığımız her kararın altında mutlaka sizin onayınız yatacaktır. Bugüne kadar kangrene dönüşen sorunları ortak akılla hareket ederek çözüme kavuşturacağız. İlkadımda senlik benlik olmayacak. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için anlayışıyla hareket edeceğiz. İnsanı öne çıkaran projelerimizle geliyoruz. Bize olan güveninizi heba etmeyeceğiz. İlkadıma ilmek ilmek sevgiyi kardeşliği dokuyacağız. Siz her şeyin en güzeline layıksınız. Bize oy verin İlkadım kazansın. İlkadımın derdi bizim derdimizdir. hep birlikte gönül belediyeciliğinin örneğini göstereceğiz. Gerçek Belediyecilik İlkadımda şahlanacaktır. Koca bir köy konumu haline getirilen İlkadımdan modern ve yaşanılır bir İlkadım doğacaktır. Bize verdiğiniz güven için hepinize gönülden teşekkür ediyorum" diyerek konuştu. 

 

 

Vatandaşlar: Oylarımız İhsan Kurnaz'a

 

Selahiye Mahallesi sakinlerinin kararlı duruş belirlediği ve İlkadımın geleceği için oylarımız İhsan Kurnaz'a dediği görüldü. 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.