Şehit Aileleri Derneği Kongresinde Necati Yılmaz güven tazeledi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 24 Haziran 2021 21:16
Şehit Aileleri Derneği Kongresinde Necati Yılmaz güven tazeledi
Tek liste ile halinde gidilen seçimde oyların tamamını alan Necati Yılmaz yeniden seçilerek güven tazeledi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı  Necati Yılmaz güven tazeledi

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesinin  6. Olağan Genel Kurulu Şehit Ömer Halisdemir Salonunda gerçekleşti.


Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık'ın da katıldığı kongreye Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'de katıldı.

Ayrıca kongrede Emniyet Mensupları Şehit Aileleri Yardımlaşma Vakfı Başkanı bilal Erim, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Diril, TSK Mehmetçik Vakfı Samsun İl Temsilcisi Emekli Albay Hüseyin Rahmi Kabakcı, Samsun Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Süleyman Demirtaş, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven,  Kadef Genel Başkanı Bayram Erişgin, Başkan Yardımcısı Sezahattin Temürkıran, İlkadım Kavaklılar Derneği Başkanı Levent Kaya ve üyeler katıldı.

Tek liste ile halinde gidilen seçimde oyların tamamını alan Necati Yılmaz yeniden seçilerek güven tazeledi.


Kongrede Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Necati Yılmaz, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir birer konuşma yaptılar.

BAŞKAN MUSTAFA DEMİR: SİZLER BİZE EMANETSİNİZ

Başkan Demir bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada şehit ailelerinin yanında yer alacağını ifade ederek, sizler bize emanetsiniz dedi. 

Kongreye katılan ve konuşma yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, varlık sebebimiz ve istikbalimiz için en önemli genel kurulu yaptıklarını, şehitlerimiz, gazilerimiz ve ailelerinin her zaman çok önemli olduğunu söyledi. “Bu memleket için canından vazgeçenleri, gazi olanları millet olarak her zaman minnet ve şükranla yad etmekteyiz. Bu ülke bütün dünyanın kıskacı altında” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Dört bir yandan ülkemizin parçalanması, gerilemesi ve gelişmemesi için büyük bir mücadele var. Bu mücadelede ülkemizi ayakta tutan şey şehitlik mertebesi. Onun için tüm şehitlerimiz çok müstesnadır. Her birimiz vatan, devlet, millet ve bayrak için gözümüzü kırpmadan fedaya hazırız. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bu konuda hepimiz çok hassasız. Sizlere kapımız da gönlümüz de her zaman açık. Büyükşehir Belediyesi olarak şehit ve gazi derneklerimizin yapmış olduğu sosyal içerikli çalışmalarda paydaş olma noktasında şehit ve gazi bilincinin oluşturulması ve gelecek nesillere aktarılmasında hep birlikte olacağız” dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.