ŞEHİT ADEM GÜVEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 01 Eylül 2018 20:03
ŞEHİT ADEM GÜVEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Batman’ın Kozluk İlçesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede Şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Adem Güven memleketi Samsunda onbinlerin omuzlarında son yolculuğuna dualarla uğurlandı.
Batman’ın Kozluk İlçesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede Şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Adem Güven memleketi Samsunda onbinlerin omuzlarında son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Tabutun yanındaki oğlunun fotoğrafını seven anne Saime Güven, 'Bayrak sevdalısı oğlum. Aslan oğlum. Şu insanlara bak Adem'im. Ne kadar çok sevenin varmış oğlum. Ben ağlamıyorum. Seninle gurur duyuyorum oğlum. Vatana kurban verdim ben seni oğlum. Kardeşin burada. Onu da göndereceğim. O şerefsizlerin kanını içeceğim oğlum' diye ağıt yaktı.

Cumartesi günü Samsun Büyük Camide  öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Kıranköş Askeri Şehitliğinde toprağa verildi.

Şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Adem Güvenin cenazesine onbinlerce vatandaş katıldı.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.