SBB Belediye Başkanı Mustafa Demir Samsun'a dönerek görevine başladı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 04 Ağustos 2022 22:50
SBB Belediye Başkanı Mustafa Demir Samsun'a dönerek görevine başladı
Sağlık sorunlarından dolayı Ankara'da tedavi sürecini tamamlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun'a dönerek görevine başladı.

Sağlık sorunlarından dolayı Ankara'da tedavi sürecini tamamlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun'a dönerek görevine başladı. Demir ayağının tozuyla sahaya inerek çalışmaları devam eden Saathane meydanında incelemelerde bulundu.

 

 

Demir: Hemşehrilerimi çok özledim. Samsun aşkı ve hemşehrilerimin duasıyla Elhamdülillah ayakta ve görevimizin başındayız. Milletimize hizmete devam edeceğim.

 

Yayınladığı video ile sevenlerine seslenen Başkan Mustafa Demir:  "Böbrek bölgesinde bir yapı tespit edildi. Hemen tedaviye başladık. Uygulanan ilaç bu tür tümörlere karşı etkili olmasıyla biliniyor. Tedavi süreci başladı. Doktorların raporları olumlu yönde. Ben de işimin başına döndüm. Bu süreçte en çok hemşehrilerimi özledim. Morale ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde arayan, mesaj atan, dua eden, desteğini gösteren herkese canı gönülden çok teşekkür ederim. Bizler inanmış insanlarız. Memleketimize yaklaşık 30 yıldır hizmet etme yolunda yürüdük. Samimi olarak ifade ediyorum bunu da Allah'ın rızasını kazanmak için yaptım. Hala daha o yoldayız. Ömrümün sonuna kadar bu millete hizmet etmeyi sürdüreceğim. Hemşehrilerime, çalışanlarımıza hepsine tekrar çok teşekkür ediyorum. Allah herkesin ömrünü bereketli kılsın" diyerek konuştu.

 

Samsunlu vatandaşlar: 

Başkanımızın dönüşüne çok sevindik sağlığı için hep dua ettik

Demirin Samsuna gelerek görevine başlaması vatandaşlar arasında sevince yol açtı. Vatandaşlar: "Başkanımızı tekrar aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk. Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Sağlığı için çok dua ettik. Onu hep başımızda görmek istiyoruz. Bizde kendisini çok özledik" Diyerek duygularını dile getirdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.