SAVAŞ OTRUŞ BURSA'DAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 28 Nisan 2018 21:12
SAVAŞ OTRUŞ BURSA'DAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
Bursanın sevilen simalarından Samsunlu İşadamı ve SAMDEF Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Savaş Otruş AK PARTİ'den Bursa Milletvekili Aday Adayı oldu.
SAVAŞ OTRUŞUN ADAY ADAYLIĞI SEVİNÇ ve HEYECANLA KARŞILANDI 

Bursa'nın sevilen simalarından Samsunlu İşadamı ve SAMDEF Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Savaş Otruş AK PARTİ'den Bursa Milletvekili Aday Adayı oldu.

Otruş aday adaylığı öncesi SAMDEF'ten istifa ederek ayrıldı


Çok sayıda seveni ve dostlarıyla birlikte AK PARTİ Bursa İl başkanlığına giderek aday adaylığı müracaatında bulunan Savaş Otruş'a Bursa ve Türkiye'nin birçok yerinden hayırlı olsun tebrikleri yağdığı gözlendi.


SAVAŞ OTRUŞ ADAY ADAYLIĞI İLE İLGİLİ OLARAK YAPTIĞI AÇIKLAMADA ŞUNLARI SÖYLEDİ: 

"2014 tarihinden beri, şerefle taşıdığım Bursa Samsun Dernekleri federasyonu başkanlığı görevimden; Hemşerilerimizin istek ve telkinleri doğrultusunda, doyduğumuz kent olan Bursa adına yeni hamleler yapmak ve memleketimize daha faydalı olabilmek için istifa edip, Bursa Milletvekili aday adayı olduğumu açıklıyorum. Her bir görev benim ve ekibim için; sevinç, gurur ve onur kaynağıdır. 2013 yılında üye olduğum Ak Partimizin bir neferi olmaktan, hemşerilerimin hizmetkârı olmaktan her zaman için onur duydum, gurur duydum. Bursa Samsun Dernekleri federasyonu başkanı olarak, göreve seçildiğimiz günden bu güne kadar, büyük bir şeref ile taşıdığım bu bayrağı, Bursa’mıza daha iyi hizmetler verebilmek amacıyla daha da ileriye taşımak istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın, AK Partinin vizyoner izinden yürüyen bir memleket sevdalısı olarak; Siyasetin proje üretmek olduğu anlayışıyla hareket edip, gerçekçi ve gerçekleştirilebilecek projeler ile Bursa’yı 2023’ ve 2071’e hedeflerine taşıma günüdür. İnsan hayatında 24 saatin ne kadar önemli olduğu bilinciyle;
24 saat ülkemiz için, Bursa için, hemşerilerimiz için çalışmak gerektiğine inanıyorum. Millete hizmet yolunda hiçbir mazeret tanımıyorum ve gece başımı yastığa koyduğunda, "bugün vatanım ve milletim için ben ne yaptım” diye kendisi mi sürekli sorgulamam gerektiğine inanıyorum.

Buradan hareketle;

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu Başkanlığı görevim süresince benimle birlikte gece gündüz demeden koşturan yönetim kurulu üyelerime, dernek başkanlarıma, kadın ve gençlik kolları başkanlarıma, bizlerden desteğini esirgemeyen tüm hemşerilerime teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.
 HAKLARINIZI HELAL EDİNİZ. SAYGILARIMLA
SAVAŞ OTRUŞ
AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI.



SAVAŞ OTRUŞ BURSA'NIN GURURUDUR

Bursa Samsun Yaşar Doğu Dernek Başkanı Dursun Koç ; " Çevresinden sevilip sayılan bir kişiliğe sahip olan SAMDEF Genel Başkanı Savaş Otruş'un Milletvekilliğine aday adaylık müracaatında bulunması başta Bursa'da yaşayan 200 Binin üzerinde Samsunlu ve Bursalılar  tarafından sevgi ve heyecanla karşılanmıştır. Bugün Bursa tarihi günlerinden birisini yaşamaktadır. Bizler herşeyimizlE Savaş Otruş beyin yanındayız. Savaş Otruş Bey kişiliği ve başarısı ile bugüne kadar hep gururumuz olmuştur.Görev verildiği takdirde kendisinin TBMM çatısı altında görevini en iyi şekilde yapacağından kuşkumuz yoktur" diyerek konuştu. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.