SARICAOĞLUNDAN ATICIYA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

GÜNDEM Haber Girişi : 26 Haziran 2014 11:04
SARICAOĞLUNDAN ATICIYA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Vezirköprüde trafik kazası yapan ve Samsun Araştırma Hastanesinde yatmakta olan Kavak Anadolu İmam Hatip Lisesi Derneği Başkanlığınıda yürüten Ramazan Atıcı ve Ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bul
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Vezirköprüde trafik kazası yapan ve Samsun Araştırma Hastanesinde yatmakta olan Kavak Anadolu İmam Hatip Lisesi Derneği Başkanlığınıda yürüten Ramazan Atıcı ve Ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Sarıcaoğlu. geçtiğimiz hafta trafik kazası yapan basın emekli Din kültür öğretmeni ve Eski AK Parti Kavak ilçe Başkanı Ramazan Atıcı ve ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan "Hastalarımız hem bedenen hemde moralmen iyi durumdalar. Bu bizi sevindirdi acil şifalar diliyorum."dedi

Vezirköprü Durağan karayolu Saraycık köyü Tüneller mevkiinde meydana gelen trafik kazasında  9 kişi yaralanmıştı.

Kaza Samet Cindi (24) yönetimindeki 55 ZB 553 plakalı kamyonetle karşı yönden gelen Ramazan Atıcı (62) yönetiminde 55 UD 430 plakalı  otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile şoförler ve araçlarda bulunan Serpil Cindi (19), Emine Atıcı (64), Emin Atıcı (10), Rümeysa Kayhan (13), Mücahide Kayhan (34) Hilal Kayhan(11), Mümin Tahir Atıcı  (4) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ambulanslarıyla Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmış, yaralılardan Emine Atıcı ve Mümin Tahir Atıcı OMÜ Tıp Fakültesine sevk edilmişti.

Ziyarete Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.


Etiketler : SARICAOĞLU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.