Sarıcaoğlu Kavak'ta EVET için gitmediği mahalle bırakmadı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Nisan 2017 00:53
Sarıcaoğlu Kavak'ta EVET için gitmediği mahalle bırakmadı
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, 16 Nisan'daki halk oylaması referandumu için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, 16 Nisan'daki halk oylaması referandumu için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini anlatıp, vatandaşları referandum da evet demeye davet eden Başkan Sarıcaoğlu Büyükçukur, Divanbaşı ve Mahmutlu mahallelerini ziyarette bulundu. Vatandaşlar ile istişare ve değerlendirme toplantıları yapan Sarıcaoğlu; " Ziyaretlerimiz aralıksız devam edecek" dedi.

Seçimle Gelen Kişi Padişah Olmaz
Sarıcaoğlu, "Başkanlık sistemini insanlara yanlış anlatıyorlar. Efendim neymiş padişah olacakmış seçimle gelen kişi padişah olur mu hiç. Seçilen kişi eğer Ülkesi ve Milleti için birşeyler yapmassa yan gelip yatarsa 5 sene sonra seçimi olacak bu millet bunu da görecek o kişiyi ona göre seçecek. Yalan yanlış bilgilerle insanların aklını bulandırmak istiyorlar bu oyunlara düşmeyin. Seçimle gelen bir kişi padişah olmaz milletinin hizmetkarı olur. Demokrasinin olduğu seçimlerin olduğu bir yerde ne diktatörlük olur nede padişahlık olur. Hizmet için gelen kişi hizmet etmesse bu halk tarafından o koltuktan indirilir" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Sayısı Çoğalmalı
Milletvekili sayısının çoğalmasının gerekliliğini anlatan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; "Hastahanelerde doktor başına nasıl hasta düşüyorsa ülkemizde de nüfus başına belirlenen milletvekilleri düşüyor. Ülkemiz büyüyor gelişiyor. Eski düzene göre kurulmuş sistem ile bu gelişmişlik olmaz olamaz. Ülkemizin nüfusu eskiden azdı bu nüfusa göre milletvekili sayısı da yeterliydi ama artık Türkiye eski Türkiye değil  büyüyoruz gelişiyoruz ve artık bunun çok iyi bilincinde olmalıyız" dedi. 
Sarıcaoğlu "Kavak almış olduğu yatırımlar ile Samsun'un sayılı ilçeleri arasında yerini aldı bu başarının arkasında elbette ki hükümet partisi olmamız kaynaklanıyor. Aslında 16 nisanda yapılacak oylamada sorulan soru şu; ülkemiz büyümeye devam etsin mi etmesin mi ? İlçemize yapılan yatırımlar ülkemizin gelişmişliğini gösteriyor bu yatırımlar ülkemiz dahada büyüdüğü sürecekatlanarak artarak devam edecek" ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.