Samsunun Yılmaz Adamı Yılmaz Akkuş'a büyük ilgi

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 28 Nisan 2023 22:21
Samsunun Yılmaz Adamı Yılmaz Akkuş'a büyük ilgi
Büyük Birlik Partisi Asarcık İlçe Başkanı olarak görev yaparken 2023 Genel seçimlerinde BBP'den Samsun'da 3. sıra Milletvekili adayı olarak seçilip çalışmalarına başlayan Yılmaz Akkuş vatandaşlardan büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Samsun'un Yılmaz Siyaset Adamı: Yılmaz Akkuş

 

Asarcık İlçe Başkanı olarak görev yaparken 2023 Genel seçimlerinde BBP'den Samsun'da 3. sıra Milletvekili adayı olarak seçilip çalışmalarına başlayan Yılmaz Akkuş vatandaşlardan büyük ilgi görmeye devam ediyor.

 

Asarcık tarihinde ilk defa milletvekili adayı olarak yola çıkan Akkuş bir ilki başarmanın da mutluluğunu yaşıyor.

 

Gece gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdüren Akkuş geçmişten bugüne azim ve inançla yürüttüğü mücadeleci kimliğini BBP'de devam ettiriyor.

 

Asarcıklıların gururu haline gelen Yılmaz Akkuş gittiği her yerde coşku ve heyecanla karşılandığı izleniyor. Samsun'da Yılmaz Akkuş'a Samsunun Yılmaz Adamı gözüyle bakılıyor. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İzzet Çekli 02 Mayıs 2023 21:02

    Sayın Yılmaz Akkuş vekilim Başarılarının devamını diliyorum Allah çıkmış olduğu bu yolda aynı azimle yılmadan devam etmesini diliyorum