Samsunspor kafilesinin 20 Ocak 1989'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybedenler, kabirleri başında anıldı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 20 Ocak 2023 14:14
Samsunspor kafilesinin 20 Ocak 1989'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybedenler, kabirleri başında anıldı
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Samsunluların Samsunspora olan sevgisine teşekkür etti.

Samsunspor kafilesinin 20 Ocak 1989'da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirenler, kabirleri başında anıldı.

 

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş:  Sizi unutmayacağız…

 

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Türk Futbolunun elim kazada  20 Ocak 1989’da yaşanan acı trafik kazasında hayatını kaybeden Teknik Direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomiç ve şoför Asım Özkan'a ve yakın zamanda kaybettiğimiz Kaptan Emin Kar için Asri mezarlığında düzenlenen anma programına katıldı. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Samsunluların Samsunspora olan sevgisine teşekkür etti.  

 

Malatyaspor ile deplasmanda oynanacak maç için yola çıkan Samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün Havza ilçesinde bir kamyonla çarpışması sonucu yaşamını yitirenlerden teknik direktör Nuri Asan ve otobüs şoförü Asım Özkan için kazanın 34. yılında Asrı Mezarlık'taki kabirleri başında anma töreni düzenlendi.

 

Samsunspor'un şoförü 34 yıllık acıyı korna çalarak paylaşıyor

 

Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından konuşan Vali Zülkif Dağlı, Samsunspor ve Samsunluların 34 yıldır şehitlerine vefa gösterdiğini söyledi.

 

Her yıl 20 Ocak'ta onlarca kişinin şehitleri andığını belirten Dağlı, "Demek ki bu kadar çok sevilmişler. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Samsun'un bu vefasından dolayı da herkese teşekkür ediyorum." dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.