Samsunlular KA-DEF Kaz Tiriti yemeğinde Buluştu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 06 Şubat 2023 19:26
Samsunlular KA-DEF Kaz Tiriti yemeğinde Buluştu
Kavak Dernekler Federasyonu tarafından Geleneksel Kaz (Tirit) programı İlkadım Belediyesi Derebahçe Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

KA-DEF Kavak Dernekler Federasyonu tarafından Geleneksel Kaz (Tirit) programı  İlkadım Belediyesi Derebahçe Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

 

 

KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin davete katılan Protokol, Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Bürokratlar, Akademisyenler, Doktorlar, İş İnsanlarına, Öğretmenlere, Muhtarlara, Basın Mensuplarına, Samsunda yer alan Hemşehri Dernekleri Temsil ve Yönetim Kurulu üyeleri ve Federasyona bağlı üye 63 Derneğin Başkan, Yönetim ve Delegelerine hitaben selamlama konuşması yaptı.

 

 

Programda  Asfed Genel Başkanı Osman Yılmaz, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun CHP Milletvekilleri Neslihan Hancıoğlu ve Kemal Zeybek selamlama konuşması yaptılar.

 

Necattin Demirtaş: Hemşerilerimi birlik ve beraberlik içerisinde görmekten gurur duyuyorum

 

 

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş konuşmasında birlikte Rahmet ayrılıkta gazap vardır. Hemşerilerimi birlik ve beraberlik içerisinde görmekten büyük gurur duyuyorum. Bu birlik ve beraberliğiniz hiç bitmesin hep sürsün yaşasın. Biz de sizin alnınızı ak etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu güzellikler daim olsun dedi.  

 

İbrahim Sarıcaoğlu: Kavak, bölgemizin cazibe merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor

 

 

 Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'da kaz Tiriti davetine icabet edenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasını biz büyük bir aileyiz. Gücümüzü birlik ve beraberliğimizden alıyoruz. Bugüne kadar hep el ele gönül gönüle olduk. Bundan sonra da bu birliğimizi kardeşçe yürüteceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin hiç bozmasın. Bu muhteşem tablo karşısında mutlu olmamak mümkün değildiyerek konuştu. 

 

 

Programda slayt eşliğinde federasyonun çalışmaları gösterildi ve yemek yerken İlkadım Belediyesi Türk Halk Oyunları ekibi gösterisi ile sona erdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.