Samsunlular KA-DEF İftarında buluştu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Nisan 2023 12:22
Samsunlular KA-DEF İftarında buluştu

Kavak Dernekler Federasyonunun İlkadım Belediyesi Derebahçe Sosyal Tesislerinde verdiği iftar yemeğine Belediye Başkanları STK Temsilcileri, iş ve siyaset dünyasından olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Yemek'te İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu birer konuşma yaptılar.

Necattin DEMİRTAŞ:

Samsuna ve hemşerilerime layık işler yapmak için çalışıyoruz. Sizi birarada görmenin mutluluğu içerisindeyim. Hepinizi yürekten kucaklıyorum.

İbrahim SARICAOĞLU:

Kavaklılar göstermiş oldukları birlik ve beraberlikle Dünya'ya örnek oldu. Bu anlamda Samsun'da kardeşliğin sigortası konumundadır. Hemşerilerimle gurur duyuyorum.

Bayram ERİŞGİN:

Bayram Erişgin: Samsunsporumuzun yanındayız. Depremzede kardeşlerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Davetimize katılımınız için teşekkür ediyorum.

Samsunsporun süper lig sevinci geceye damga vurdu

Samsunsporun Süper lige çıkmasından duyulan sevincin yemeğe damga vurduğu görülen gecede Samsun için birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kavaklı 16 Nisan 2023 12:48

    İSTEYEN Mİ SUÇLU? YOKSA VERENMİ? ŞAYET KİŞİ, KENDİSİNE AİT BİR MALI, EŞYAYI YADA PARAYI, KENDİNDEN TALEP EDEN KİŞİ, KURUM YADA DERNEĞE VERİYOR İSE, BU TERCİHİ KİMSENİN SORGULAMA HAKKI YOKTUR. BU TERCİHE BU İLİŞKİYE HERKES SAYGI DUYMAK ZORUNDADIR. ANCAK; KENDİSİNE EMANET EDİLEN TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKINI,DEVLET MALINI KORUMAK İLE GÖREVLİ YETKİLİNİN, SİYASİ YADA BÜROKRATİK MENFAATLERİNİ KORUMAK ADINA, HANGİ SEBEPTEN OLURSA OLSUN, KİŞİ, STK YADA HERHANGİ BİR DERNEĞE YARDIM ADI ALTINDA,DEVLET KAZANIMLARINI PEŞKEŞ ÇEKMESİ KABUL EDİLEMEZ BİR EMANET İHANETİDİR. AYRICA, BU HAKSIZ TALEPTE BULUNANDA, BU TALEBE CEVAP VERENDE, BU İLİŞKİYİ BİLİP BU YANLIŞ DURUMA ORTAK OLANDA, ALLAH KATINDA, KANUN HÜKMÜNDE VE VİCDANENDE AYNI DERECEDE SUÇLUDUR. HİÇ KİMSE, ŞAHSİ VE KEYFİ SEBEPTEN DOLAYI DEVLET MALINI KORUMAK VE KOLLAMA GÖREVİNDE BULUNAN YETKİLİLERİ, HAKSIZ TALEPLERİ İLE ZOR DURUMDA BIRAKMAMALIDIR. BİZ MİLLET OLARAK HAKSIZLIKTAN ADALETSİZLİKTEN RAHATSIZ OLUP, İSYAN EDİP SERZENİŞLERDE BULUNUR HATTA BAZEN ASİLEŞİRİZ. AMA NE HİKMETSE HAKSIZ TALEP VE İSTEKLERDE BULUNMAKTAN VAZGEÇEMEZ, HATTA TALEPLERİMİZ CEVAP BULMAZ İSE, TALEBE OLUMSUZ CEVAP VEREN, DEVLET YETKİLİSİNE HER TÜRLÜ HAKARETİ YAPAR, HADDİ AŞAR, ANTİ PROPAGANDA YAPAR, UTANMADAN DA HESAP SORARIZ. MİLLETÇE NE İSTEDİĞİMİZİ BİLMEK ZORUNDAYIZ YA ELİF GİBİ DİMDİK OLACAĞIZ YADA YERDEN YERE SAVRULACAĞIZ ALLAH RIZASI İÇİN BİRAZ SAMİMİYET KALIN SAĞLICAKLA SERDAR YERİŞKİN KAVSİAT BAŞKANI