Samsunlu Muhtarlar'dan Başkan İbrahim Sarıcaoğlu'na tam not

Samsunlu Muhtarlar'dan Kavak Belediye Başkanı Başkan İbrahim Sarıcaoğlu'na tam not

 

Samsunlu Muhtarlar Kavak'a Hayran Kaldı

Samsunlu Muhtarlar Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na övgü yağdırdılar

 

Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk başkanlığında  Samsun'dan gelerek Kavak İlçesini gezen yaklaşık 35 Mahalle Muhtarı Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

 

 

Samsunlu Muhtarlar: Kavakta kendimizi modern bir kentte hissettik

 

Başta Organize Sanayi Bölgesi olmak üzere mahalle ve gezilecek önemli yerleri gezen muhtarlar Kavak'taki değişime hayran kaldıklarını ifade ettiler. Düşüncelerini dile getiren muhtarlar biz kendimizi modern bir kentte hissettik. Bir çok dalda ürün üreten fabrikaları, yenilenen binaları, modern yollarıyla Kavak'ın çağ atladığına şahit olduk. Birkaç yıl içerisinde meydana gelen muhteşem bir değişim göze çarpıyor. Bir gün de olsa ziyaretimiz esnasında hem güven hem de huzur bulduk. Kavak'ı biliyorduk fakat bu kadar gelişeceğini beklemiyorduk. Daha önce köy görünümündeydi. Her alanda pırıl pırıl bir ilçe ile karşı karşıya kaldık. Bu değişimde büyük emeği bulunan Kavak Belediye Başkanı Sn. İbrahim Sarıcaoğlu'nu kutluyoruz diyerek konuştular.

 

 

Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Öztürk'e Yaşar Doğu Kitabı 

 

Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk'e ziyaretlerinin anısına Kavak'ın hemşehrisi Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun hayatını anlatan  kitap ile birlikte duvar saati hediye etti. Kitap takdiminde Kavak Muhtarlar Derneği Kasım Kayhan ve Yazar Ahmet Seven'de eşlik etti. 

 

 

Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk: Kavak hepimizin gözbebeği geleceği müzesi

 

Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk: "Kavak İlçesini muhtar arkadaşlarımızla gezerek değişime tanık olmanın sevincini yaşadık. Kısa sürede bu aşamaya gelen Kavak'ın hızla yükselişi her yerde kendini hissettirmektedir. Kavak'ın kısa bir süre sonra daha güzel yerlerde olacağından kuşkum yoktur. O hepimizin gözbebeğidir. Ben geleceğin Müzesi diyorum. Ziyaretimizde Kavak Belediye Başkanımız Sn. İbrahim Sarıcaoğlu'nun sıcak ilgisi ve unutamayacağımız  konukseverliği karşısında son derece mutluluk duydum. Arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum" diyerek konuştu.  

 

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu: Kavak hakkında güzel sözler duyunca yorgunluğumuzu unutuyoruz. 

 

"Samsun'dan gelen yaklaşık 35 Mahalle muhtarlarımızı bugün Kavak ilçemizde misafir ettik. İlçemiz ve çalışmalarımız hakkında kendilerini bilgilendirdik. Muhtarlarımız ilçemiz hakkında duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. Onların dilinden Kavak'taki değişimi duymak benim için anlatılmaz bir duygu. Samimi düşünceleri ile bize dahada güç ve güven verdiler. Bu güzel duygulara layık olmak için daha çok çalışmamız gereğine inanıyorum. Tüm Muhtarımıza bu nazik ziyaretleri için çok teşekkür eder, halka hizmet gibi bu kutlu yolda hepsine Rabbimden başarılar dilerim" dedi.

 

  • 7 / 1 Samsunlu Muhtarlar'dan Başkan İbrahim Sarıcaoğlu'na tam not 0

  • 7 / 2 Samsunlu Muhtarlar'dan Başkan İbrahim Sarıcaoğlu'na tam not 1

  • 7 / 3 Samsunlu Muhtarlar'dan Başkan İbrahim Sarıcaoğlu'na tam not 2

  • 7 / 4 Samsunlu Muhtarlar'dan Başkan İbrahim Sarıcaoğlu'na tam not 3

  • 7 / 5 Samsunlu Muhtarlar'dan Başkan İbrahim Sarıcaoğlu'na tam not 4

  • 7 / 6 Samsunlu Muhtarlar'dan Başkan İbrahim Sarıcaoğlu'na tam not 5

  • 7 / 7 Samsunlu Muhtarlar'dan Başkan İbrahim Sarıcaoğlu'na tam not 6

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
sağ blok