SAMSUNLU MİNİK YAZARLAR KARADENİZ KİTAP FUARINDA

SAMSUN HABER Haber Girişi : 14 Şubat 2018 19:13
SAMSUNLU MİNİK YAZARLAR KARADENİZ KİTAP FUARINDA
Kurulduğu günden bu yana eğitimde başarılı bir grafik çizen Samsun Bil Kolejinin çocuk yazarları yazdıkları öykülerden oluşan kitapları 4. Karadeniz Kitap Fuarında okurlarına imzalayacak.
SAMSUNLU MİNİK YAZARLAR KARADENİZ FUARINDA 

Kurulduğu günden bu yana eğitimde başarılı bir grafik çizen Samsun Bil Kolejinin çocuk yazarları yazdıkları öykülerden oluşan kitapları 4. Karadeniz Kitap Fuarında okurlarına imzalayacak.

Çocuk yazar olarak Samsun Yazarlar Derneği stantında okurlarıyla buluşacak olan çocuk yazarlar kitaplarını imzalarken söyleşide de bulunacaklar.

Samsunda bir ilke imza atacak olan öğrenciler fuara katılan yazarlarla da görüşüp bilgi alışverişinde bulunma fırsatı elde edecekler. 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven yaptığı açıklamada; " Biz okurlarımızı belirlerken yediden yetmişe ifadesini kullanıyoruz. Yazarlarımızdan söz ederken de aynı ifadeyi kullanmamız gerekiyor. Üyelerimiz arasında yediden yetmişe her yaş grubunda üyeye hitap ediyoruz. Bu yıl ilk defa fuarda genç üye statüsünde çocuk yazarlarımız da olacak.  Bu anlamda bir ilke imza atmış bulunuyoruz. Geleceğin yazarları standımızda olacaklar. Dolayısıyla standımızda her yaş grubundan yazarımız bulunacak. Bu yıl minik yazarlarımızı Bil Kolejinden tespit ettik." diyerek konuştu.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.