Samsunlu Gazetecilerden KA-DEF'e ziyaret

Bizimsamsun.net İnternet Gazetesi ve TV. Genel Koordinatörü İsmet Aktaş, Samsun Mega Haber İmtiyaz Sahibi Genel Yayın Yönetmeni Miraç Morçöl, Şair ve Yazar Doğan Kan ve Samsun Yazarlar Derneği Başkanı-Araştırmacı-Yazar Ahmet Seven, Ka-def Gen. Bşk. Bayram Erişgin ve Yönetim Kurulunu ziyaret ettiler.

 

 

Kavak Dernekler Federasyonunun çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkanı Bayram Erişgin: " Federasyonumuza üye 68 derneğimizle birlikte Samsunumuza her alanda katkıda bulunmanın gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda 10 bini aşkın üyesiyle hir geçen günü daha da büyüyen büyük bir aileyiz. Tek gücümüz birliğimizdir sloganımızla Devlet millet el ele anlayışının en güzel örneği ve temsilcisiyiz. Ziyaretiniz ve bu esnada bilgi alışverişinde bulunmamız bizi memnun etmiştir. Kalbi bu şehre sevdalı herkese KA-DEF'in kapıları sonuna kadar açıktır" diyerek konuştu.

 

Gazeteciler KA-DEF'in bölgemizin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak yerini aldığını ifade ederek: KA-DEF çalışmalarıyla Samsunun olmazsa olmazları arasında yerini almıştır. Faaliyetlerinizi büyük bir duyarlılıkla takip ediyoruz. Size ve yönetiminize teşekkür ediyoruz dediler. 

 

  • 2 / 1 Samsunlu Gazetecilerden KA-DEF'e ziyaret 0

  • 2 / 2 Samsunlu Gazetecilerden KA-DEF'e ziyaret 1

Etiketler : KA-DEF
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
ikk