• İHSANBAŞKAN

Samsun'un ekonomisine İlkadım yön veriyor

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 12 Kasım 2014 17:08
Samsun'un ekonomisine İlkadım yön veriyor
İstasyon Mahallesi 56'lar mevkiinde esnaflarıyla bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Samsun hüviyetini taşıyan İlkadım'ın şehrin ekonomisine yön veren ilçe konumunda olduğunu söyledi.
SAMSUN EKONOMİSİNE İLKADIM YÖN VERİYOR

 İLKADIM, SAMSUN EKONOMİSİNİ SIRTLIYOR.

 İstasyon Mahallesi 56'lar mevkiinde esnaflarıyla bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Samsun hüviyetini taşıyan İlkadım'ın şehrin ekonomisine yön veren ilçe konumunda olduğunu söyledi.

İlkadım Samsunun ekonomisini sırtlıyorİlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İstasyon Mahallesi 56'lar semtinde bulunan esnaflarla bir araya geldi. Focaccia Cafe Restaurant'ta gerçekleşen mahalle buluşmasında işletmecilerin önerilerini ve isteklerini dinleyen Başkan Tok, "İlkadım'ın tarihi semtlerinden biri olan 56'lar'ın Samsun'un ekonomik değerlerini yakından takip eden bir merkezdir." dedi. Gerçekleşen mahalle buluşmasına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yanı sıra İlkadım Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yahya Çınkıl, semt sakinleri ve işletmeciler katıldı.

TİCARET KENTİ İLKADIM

İlkadım'ın şehrin ekonomisine yön verdiğinin altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Sıklıkla gerçekleştirdiğimiz mahalle buluşmalarımızda Samsun'un tarihi semtlerinden olan ve modernliği ile bahsedilen 56'larda mahalle sakinleri ve esnaflarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. İlkadım İlçemizde her geçen gün gelişiyor ve yeni işletmeler açılıyor. Samsun'un ekonomisiyle birlikte ilçemizin ekonomik değerlerini üst seviyelere çıkıyor. 56'larda bulunan işletmecilerimiz de bu değerleri yakından takip ederek yön verme doğrultusunda ilerlemekte. Her geçen gün bu semtimize yeni iş yerleri açılıyor. Yeni restoranlar yeni kafeler bu bölgemize renk katıyor, ekonomiyi canlandırıyor" diye konuştu

 "OTOPARK SORUNUNA NEŞTER VURULACAK.

İstasyon mahallesini sakinlerinin otopark sorunun günden güne çoğaldığını ve bu sıkıntılar hakkında diğer yerlerde olduğu gibi çalışmaların başlatıldığını vurgulayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Samsun'un kanayan sorunu olan otopark sıkıntımıza çözüm bulma çabasındayız.  İlçemiz şehrin merkezi konumunda bulunduğundan dolayı bu sıkıntıya  sıklıkla rastlıyoruz. Bu manada yürüttüğümüz çalışmalar çerçevesince Tülay Başaran Lisesi yanında bulunan  ve şu an açık otopark olarak  kullandığımız yerde, yarı otomatik katlı otopark projemizi hayata geçireceğiz. Araç parkının otomatik sistemler ile yapılacağı bu projemizin aktif hale geçmesinin ardından otopark sorunun yaşandığı diğer noktalarımızda bu çalışmayı gerçekleştirmeyi düşünüyoruz." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.