Samsun 'Kütüphane Konuşmaları' ödüle layık görüldü

Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün sürdürdüğü "Kütüphane Konuşmaları" programı Samsun Yazarlar Derneği tarafından ödüle layık görüldü.

 

Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal'ın  iki yıldır başarıyla sürdürdüğü  'Kütüphane Konuşmaları' Samsun Yazarlar Derneği tarafından plaketle ödüllendirildi.

 

Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal'a  'Kütüphane Konuşmaları' programlarından dolayı plaket takdim eden Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: " Kütüphane Konuşmaları'nın Samsun merkez ve İlçelerinde başarıyla sürdürülmesini ilimiz adına büyük bir kültür hizmeti olarak görüyoruz. Bu etkinlikleri başarıyla yürüten  ' İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal'a Derneğimiz adına bir teşekkür plaketi takdim etmiş olmaktan büyük gurur duymaktayım. Bu çalışmaların devamını diliyorum" dedi.

 

 

Samsun’da İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal Kütüphane Konuşmalarının plaketle ödüllendirilmesinden mutluluk duyduğunu ifade ederek: " Samsun’da bir kültür markası haline gelen Kütüphane Konuşmaları bu yılda devam edecektir. Samsun Yazarlar Derneğinin bu anlamda takdim ettiği teşekkür plaketinden dolayı memnuniyet duydum. Ben de takdirlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" diyerek konuştu.

 

İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal'da Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'e Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte yürüttükleri Çini Kursu eserini hediye olarak verdi.

 

  • 2 / 1 Samsun 'Kütüphane Konuşmaları' ödüle layık görüldü 0

  • 2 / 2 Samsun 'Kütüphane Konuşmaları' ödüle layık görüldü 1

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
ikk