Samsun Kavak Kadınlar Derneği'nden İsrail'e tepki

SAMSUN HABER Haber Girişi : 01 Kasım 2023 21:49
Samsun Kavak Kadınlar Derneği'nden İsrail'e tepki

Samsun Kavak Kadınlar Derneği'nden İsrail katliamına tepki

 

Hacer Kaya: İsrail mallarını boykot ederek çocuk katillerine dur demek istiyoruz

 

Samsun Kavak Kadınlar Derneği Başkanı Hacer Kaya annelere çağrıda  bulunarak: "Anne olarak Filistinde İsrail tarafından hunharca öldürülen ve ölüme mahkum edilen çocuklar bizim yüreğimizi yakıyor. Anne olarak bu acılara dayanamıyoruz. Artık tahammül sınırımız kalmadı. Bu anlamda kadınlar olarak yangına su götüren karınca misali tepkimizi göstermek zorundayız. Bunu eylem olarak hayata geçirmenin ilk yolu İsrail mallarını boykot etmektir. Bu mallar satıldıkça İsrail ekonomisi güçleniyor. Onların mallarını alarak bu katliamın bir parçası olmak istemiyoruz. İsrail mallarını boykot ederek çocuk katillerine dur demek istiyoruz." diyerek konuştu.

 

İsrailin soykırıma dönüşen  katliamına seyirci kalamayız diyen  Samsun Kavak Kadınlar Derneği Başkanı Hacer Kaya " Ey kadınlar anneler boykot çağrımıza katılarak tepkinizi gösterin. Siz tepkinizi gösterin böylece çok şeyin farkettiğini göreceksiniz. Sizi bu çağrıma davet ediyorum" diyerek sözlerini  sürdürdü.

 

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'de düzenlediği saldırılarda öldürülenlerin sayısının 3 bin 648'si çocuk, 2 bin 290'ı kadın olmak üzere 8 bin 796'ya, yaralananların sayısının ise 22 bin 219'a yükseldiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.