SAMSUN FUAR ALANI GENİŞLETİLECEK Mİ?

SAMSUN HABER Haber Girişi : 14 Nisan 2019 00:29
SAMSUN FUAR ALANI GENİŞLETİLECEK Mİ?
Karadeniz bölgesinin en büyük Fuar ve Kongre Merkezi olan ancak ihtiyaca cevap veremez duruma gelen Samsun Fuar ve Kongre Merkezine ek bina yapılacak mı sorusu yetkililerden cevap bekliyor.
FUAR ALANI GENİŞLETİLMELİDİR


YETKİLİLERDEN ÇÖZÜM BEKLENİYOR

 
Karadeniz bölgesinin en büyük Fuar ve  Kongre Merkezi olan ancak ihtiyaca cevap veremez duruma gelen Samsun Fuar ve Kongre Merkezine ek bina yapılacak mı sorusu yetkililerden cevap bekliyor. 

Yıl içerisinde önemli fuarlara ev sahipliği yapan ancak yetersiz kalan binasıyla gündeme gelen Samsun Fuar ve Kongre Merkezinin ek bina ile büyütülmesi tartışma konusu haline geldi. Çevresinde yer olmasına rağmen genişletilmeyen fuarın yetersiz durumda bulunması Samsunluları kara kara düşündürüyor. 

Bu konuda yetkililerden olumlu cevap bekleyen Samsunlular ; " Fuar alanının bir an evvel büyütülmesi gerekli. Ek bina yapılarak ihtiyaca cevap verilmeli. Yetkililerden acil çözüm bekliyoruz. Şu an ki haliyle yetersiz kalmaktadır. Fuara katılan firmalar şikayetçi olmaktadır. Birçok firma fuar alanının yetersiz kaldığı bahanesiyle fuara katılmamaktadır. Bu durum Samsun adına üzücüdür. Kötü puanın bir an evvel kaldırılması gerekmektedir. Yetkililerden olumlu cevap bekliyoruz" diyerek konuştular.   
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.