• İHSANBAŞKAN

Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde araç sıkıntısı

GÜNDEM Haber Girişi : 06 Şubat 2013 15:02
Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde araç sıkıntısı
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürü İsmail Ustaoğlu müdürlük bünyesinde 397 hizmet aracı bulunduğunu belirterek, binek tipi araçlara ihtiyaç olduğunu söyledi.
Samsun İl Genel Meclisi şubat ayı ikinci birleşim toplantısı, Meclis Başkanı Mustafa Karakurt'un Meclis Başkanlığı'nda gerçekleştirildi. Toplantıda ilk olarak Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere alınması planlanan ve İl Özel İdaresi 2013 yılı bütçesinde yer alan bir adet binek tipi aracın 6 binek araca çıkartılması yönünde hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyonu'nun hazırladığı rapor görüşüldü.


Komisyon raporu toplantıda oy birliği ile kabul edilirken, daha sonra konuşan Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürü İsmail Ustaoğlu, müdürlük bünyesinde binek tipi araçlara ihtiyaç duyulduğunu söyledi. 97'si ilçelerde olmak üzere Samsun il ve ilçe emniyet müdürlüklerinde toplamda 397 hizmet aracı olduğunu aktaran Ustaoğlu, "Emniyet Genel Müdürlüğü 2012 ve 2013 yılındaki planlamasında minibüs ve otobüs şeklinde alımlar gerçekleştiriyor. Hizmet araçları konusunda Samsun'u ilçeleri ile birlikte bir bütün olarak gördüğümüz için, gelen talepler üzerine birimlerimiz arasında araç sirkülasyonu yapılıyor. Burada bizim binek araç sıkıntımız oldu. İl Özel İdaresi bütçesinden gelecek bütçe ile 6 veya 7 tane binek araç alınması planlanıyor." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.