• İHSANBAŞKAN

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE SDS SEVİNCİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 02 Ocak 2018 20:46
SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE SDS SEVİNCİ
Belediye ve Özel idare çalışanları birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) ile Samsun Büyükşehir Belediyesi arasında 4688 sayılı kanuna tabi Memurları kapsayan sosyal denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.
SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ SEVİNCE BOĞAN SÖZLEŞME


Belediye ve Özel idare çalışanları birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) ile Samsun Büyükşehir Belediyesi  arasında 4688 sayılı kanuna tabi Memurları kapsayan sosyal denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.


NURETTİN SEVER'DEN AÇIKLAMA GELDİ
Samsun Büyükşehir Belediyesi ile gerçekleştirilen imza üzerine konuşan Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, "Büyükşehir Belediye Başkanımız syn Yusuf Ziya YILMAZ bey'e sendikamız adına teşekkür ediyor, çalışan memur arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çalışan memurlara sosyal ve ekonomik katkıların artırılması ve iyileştirilmesi konusunda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı  Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'ın teveccühleri ile sosyal denge sözleşmesini imzaladık. Tüm memur arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Tüm belediye çalışanlarımızla birlikte güzel belediyecilik anlayışını hayata geçirmeye devam edeceğiz." Dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.