• İHSANBAŞKAN

SAMSUN BİL KOLEJİ EĞİTİM - ÖĞRETİM DÖNEMİNE HAZIR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 20 Eylül 2020 19:42
SAMSUN BİL KOLEJİ EĞİTİM - ÖĞRETİM DÖNEMİNE HAZIR
2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla büyük heyecan yaşayan öğrenciler okullarıyla buluşarak hasret gidereciği saatleri bekliyorlar.
2020-2021  Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla büyük heyecan yaşayan öğrenciler okullarıyla buluşarak hasret gidereciği saatleri bekliyorlar.

Samsunun özgün ve yetkin Özel Eğitim ve Öğretim Kurumlarından olan Bil Koleji'de okulda gerekli hazırlıkları tamamlayarak öğrencileri büyük sevgi ve heyecanla beklediklerini belirttiler.

09.2020 Pazartesi Günü Öğrencilerimize Kavuşuyoruz. 

Aldığımız Tüm Önlemlerle,Mini Mini 1'lerimizin Sınıfları Hazır. Pandemi döneminde kurumumuzda bütün tedbirler alınmış olup hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız.Tüm öğrenci ve velilerimizin gönlü rahat olsun denildi. 

SAMSUN BİL KOLEJİ

Bil Koleji Samsun Kampüsü ;Türkiye genelinde 40 kampüs,150 okulu bulunan Bil Eğitim Kurumları bünyesinde, İstanbul Aydın Üniversitesi’ne ve Kıbrıs İlim Üniversitesi’ne bağlı kurumsal yapıya sahip bir aile şirketidir.
Bil Koleji Samsun Kampüsü olarak 2016 yılından itibaren alanında uzman akademik kadrosu ile her geçen yıl daha da güçlenerek hizmet vermenin gururunu yaşıyor. Kurumun tek sahibi ve kurucusu Turan Arslan önderliğinde aydınlık bir geleceğe emin adımlarla yürümeye devam ediyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.