SAMSUN BEM-BİR-SEN İLE BİL KOLEJİ SÖZLEŞME İMZALADI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Temmuz 2018 01:40
SAMSUN BEM-BİR-SEN İLE BİL KOLEJİ SÖZLEŞME İMZALADI
BEM-BİR-SEN Samsun Şubesi ile Samsun BİL KOLEJİ arasında eğitim sözleşmesi imzalandı.

BEM-BİR-SEN Samsun Şubesi ile Samsun BİL KOLEJİ arasında eğitim sözleşmesi imzalandı.


Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever ve Samsun Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslanın aralarında imzaladıkları eğitim sözleşmesi ile BEM-BİR-SEN üyelerinin öğrencileri indirimli olarak okuyabilecekler.


Samsun Bil Koleji ile sözleşme imzalayan BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever Bil Kolejinin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ve başarılı bulduklarını ifade ederek; “ Bugünde Bil Kolejine gelerek Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan ve Okul Müdürleri nezaretinde eğitim ve öğretim verilen binaları gezerek kendilerinden bilgi aldım. Böyle bir kurumun Samsunumuzda hizmet vermesinden dolayı son derece mutlu oldum. Ardından da sendika üyelerimize indirim yapmayı taahhüt eden sözleşmeyi karşılıklı olarak imzaladık. Başta Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan olmak üzere idareci ve öğretmenlere teşekkür ediyorum” dedi.


Samsun Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan da ; “BEM-BİR-SEN gibi yetkili bir sendikanın okulumuzu tercih etmesinden dolayı sevinç ve gurur duydum. Tüm ekibimizle birlikte başarı çıtamızı daha da yükselterek bize emanet edilen ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza layık çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz. Ben de BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever’e kurumumuza duydukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek konuştu. 


Samsun Bil Kolejinin bünyesinde Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi yer alıyor. 

Adres: Kazım Karabekir Mah. Polatlı Caddesi No: 46 Atasam Kavşağı Duruşehir, 55500 İlkadım/Samsun 
Telefon: (0362) 230 00 88
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.