Şair-Yazar Bülent Parlak Amasya Üniversitesinde konuştu

TARİH Haber Girişi : 02 Nisan 2015 19:02
Şair-Yazar Bülent Parlak Amasya Üniversitesinde konuştu
Amasya Üniversitesi Sosyal Sorumluluk ve Fikir Kulübü tarafından organize edilen bir söyleşi programında Şair-Yazar Bülent Parlak üniversitemiz öğrencileriyle bir araya geldi

Şair-Yazar Bülent Parlak Amasya Üniversitesinde konuştu

Amasya Üniversitesi Sosyal Sorumluluk ve Fikir Kulübü tarafından organize edilen bir söyleşi programında Şair-Yazar Bülent Parlak üniversitemiz öğrencileriyle bir araya geldi. Amasya Üniversitesinin 2004 mezunlarından da olan Parlak söyleşisinde, üniversite öğrencileri şaire ait şiirleri okudular.

Öğrencileri bir şairin dünyasıyla tanıştıran Parlak'a söyleşisinde Kulüp Akademik Danışmanı İsa Çolaker de eşlik etti. İlk şiirinin Dergâh Dergisinde yayınladığını söyleyen Parlak ilk kitabı 'Sevgili Huzursuzluğum' ile edebiyat dünyasıyla tanıştığını söyledi.Parlak şiiryazmaya niyetli öğrencilerimize bol bol kitap okumalarını ve kitap tanıtımı yazmalarını tavsiye etti. Birçok üniversitede söyleşi yaptığını ifade eden Şair; ''Mezun olduğum üniversitede siz değerli öğrencilerle bir araya gelmek beni çok onurlandırdı. Şiirle, kitapla haşır neşir olun fakat dünyadaki en önemli şey vefadır, ben Amasya Üniversitesindeki hocalarımla hala görüşüyorum'' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde 16'ncı sayısını yayınlayan ve internet sitesi aracılığıyla da her gün edebiyat, kültür ve sanat merkezli paylaşımlar yapan İzdiham Dergisi'nin dünden bugüne yolculuğu ve yayıncılık serüveni de izleyiciyle paylaşan kitaplarını öğrencilerimiz için imzaladı.

Söyleşiler sonunda Amasya Üniversitesinin yeni başlattığı bir uygulama olan ''En Güzel Hediye, En Güzel Miras: Bir Fidan Toprakla Buluşuyor'' parolası kapsamında şair adına dikilen fidanın koordinatlarının yer aldığı sertifika kendisine takdim edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.