Recep Aslan'dan Vezirköprü'ye çağ atlatacak projeler

SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Ekim 2023 21:22
Recep Aslan'dan Vezirköprü'ye çağ atlatacak projeler
Vezirköprülüler Derneği Başkanı Recep Aslan: ' Vakit Vezirköprü'ye hizmet vaktidir'

Vezirköprülüler  Derneği Başkanı Recep Aslan: ' Vakit Vezirköprü'ye hizmet vaktidir'

 

Vezirköprülüler  Derneği Başkanı Recep Aslan: " Vakit Vezirköprü'ye hizmet vaktidir. Vezirköprü'nün daha fazla kaybedecek vakti yoktur. Önce İnsan diyerek çıktığımız yolda Belediyecilik'te liyakat dönemini başlatıyoruz. Liyakatin olmadığı yerde hizmette yoktur. Sahip olmak önemli değil önemli olmak layık olabilmektir. Projelerimizde yediden yetmişe herkese ve her kesime yer veriyoruz. Yeniden dirilişe geçen bir Vezirköprü görmek istiyoruz" diyerek ellerinde Vezirköprüyü şaha kaldıracak projelerinin olduğunu söyledi.

 

Recep Aslan: Vezirköprü'nün geleceği için Tarihi yürüyüşümüz başlamıştır hayırlı olsun

Önce insan diyerek Belediyecilikte "Şeffaf", "Kurumsal", "Liyakata" dayalı yönetim olmazsa olmazlarımdandır.

 

Vezirköprülüler Derneği Başkanı Recep Aslan: 'Vezirköprü'de sanayi, ticaret, kültür-turizm, tarım eğitim ve öğretim alanlarında etkili olabilecek projelerle yola çıktıklarını ifade etti. Aslan: Öğrencimize,çalışanımıza, emeklimize velhasıl toplumumuzun bütün kesimlerini içine alan projelerimizle  belediyenin huzur ve güven kapısı olduğunu hissettireceğiz' diyerek konuştu.   

 

  

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.