Osman Topaloğlu kim bu zan altında bıraktığın belediye başkanları açıkla

SAMSUN HABER Haber Girişi : 31 Ağustos 2023 12:21
Osman Topaloğlu kim bu zan altında bıraktığın belediye başkanları açıkla

Osman Topaloğlu kim bu zan altında bıraktığın belediye başkanları açıkla

 

Eski Bakanlardan Suat Kılıçın tavassutuyla 19 Mayıs Belediye Başkanı olan Osman Topaloğlunun konuşması Belediye Başkanları arasında tartışmaya yol açtı.

 

Akla gelen sorular bu kadarına da pes dedirtti

 

Bazıları bazıları omuz veremiyor diyen Osman Topaloğlu kendisine yeni bir parti arayışına mı girdi?

 

Topaloğlunu Belediye Başkanı yapan Suat Kılıçın Yeniden Refah Partisine geçmesinden sonra kendisi de Refah Partisine geçmek için  bahane mi arıyor?

 

Şimdiye kadar yük olmayan Belediye Başkanları şimdi mi yok oldu? Şimdi mi Cumhurbaşkanının sırtında ilerledi. 

 

İşte Topaloğlunun kim bu Cumhurbaşkanının sırtında taşıdığı Belediye Başkanları dedirten konuşması 

 

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti Genel Merkezi'nin yerel seçimle ilgili çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, "Son dönemde bazılarımız omuz verebiliyor, bazıları veremiyor. Cumhurbaşkanımıza yük olanlar var. Şu anda bununla ilgili anket yapılıyor, anketlere güveniyorum" dedi.

 

"Sahada karşılığı olmayan başkanlar var, Yükleri Cumhurbaşkanımızın sırtında"

 

"Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali" basın toplantısında yerel seçimlere yönelik soruları cevaplayan Başkan Topaloğlu, "Siyasete AK Parti'de başladım. Belediye başkanlığında üçüncü dönemim. Üç dönem kuralı kimilerine göre uygulanacak, kimilerine göre uygulanmayacak. Henüz verilmiş bir karar yok. Şu anda tüm Türkiye'de saha araştırması yapılıyor. Üç dönem kuralı uygulanacaksa, bu dönemi tamamlayan 100'e yakın belediye başkanı var. Bizim AK Parti adına bizim başka bir yerde mi, başka bir görevde mi devam edip etmeyeceğimiz belli değil. Ama AK Parti'den başka partiden aday olmak bana yakışmaz. Biz tabii ki enerjimize güveniyoruz. Bana nerede, nasıl görev verirlerse devam ederim. Başka partiden aday olmak bana yakışmaz. Bağımsız olmak da bana yakışmaz. Benim karakterime ters. Çünkü biz siyasete Cumhurbaşkanımız ile başladık. Cumhurbaşkanımız olduğu sürece de bu davaya hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

 

BAZILARI OMUZ VEREMİYOR!!!

 

AK Parti Genel Merkezi'nin yerel seçimle ilgili çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Başkan Topaloğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Son dönemde bazılarımız omuz verebiliyor, bazıları veremiyor. Cumhurbaşkanımıza yük olanlar var. Hakkında birçok iddialar oluyor. Enerjisini kaybetmeyen, metal yorgunluğu olmayan, 'şu anda bununla ilgili anket yapılıyor, anketlere güveniyorum', sahada karşılığı olan belediye başkanları var. Bunlarla devam ederler diye düşünüyorum. Devam etmeleri de gerekiyor. 15 yıldır başkanım. Enerjisini kaybetmeyen başkanların yaptıkları hizmetler ve halktaki karşılığı ortada. Anketlere de yansıyor. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 'metal yorgunluk' sadece 3 dönem için değil, belki 1 veya 2 dönemdir başkan olanlar için de geçerli olacak. Çünkü bizim bir oy kaybına tahammülümüz yok."

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.