OKAN DİLEK'E YILIN GAZETECİLİK ÖDÜLÜ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 14 Nisan 2019 10:09
OKAN DİLEK'E YILIN GAZETECİLİK ÖDÜLÜ
Samsunun sevilen simalarından ve Antalya'da Gazetecilik yapan Okan Dilek Antalya'da yılın başarılı gazetecilik ödülüne layık görüldü.
OKAN DİLEK'E YILIN GAZETECİLİK ÖDÜLÜ


Samsunun sevilen simalarından ve Antalya'da Gazetecilik yapan Okan Dilek Antalya'da yılın başarılı gazetecilik ödülüne layık görüldü. 


Okan Dilek'in ödüle layık görülmesi memleketi Samsunda da sevinçle karşılandı. Sevenleri tarafından tebrik yağmuruna tutulan Okan Dilek hayatına Televizyon Programı yapım ve sunuculuğunun yanısıra tiyatro oyuncusu olarakta devam ediyor.


Okan Dilek yaptığı açıklamada: "Antalyalı Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul'un anlatıldığı 'BEN BİR TÜRK ZABİTİYİM' kitabı belgesel çalışmasını Türk Askeri tarihine armağan eden Mustafa Aydemir'in bu eserini okurlarımıza aktarmıştım."İnceleme Araştırma" kategorisinde yaptığım bu çalışma AGC tarafından her yıl düzenlenen YILIN GAZETECİSİ ödülü yarışmasında YILIN GAZETECİSİ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜM. Jüriye ve hazırlıkların aşamasında emeği geçen tüm meslektaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.