ÖĞRENCİLER MEMLEKETLERİNE DÖNDÜ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 08 Nisan 2020 12:29
ÖĞRENCİLER MEMLEKETLERİNE DÖNDÜ
Koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında, yurt dışından geldikten sonra Münevver Ayaşlı öğrenci yurdunda 14 gün gözetim altında tutulan 401 öğrencimiz, Valimiz Sayın Osman Kaymak ve protokol üyeleri tarafından memleketlerine uğurlandı.

KARANTİNADA TUTULAN ÖĞRENCİLER MEMLEKETLERİNE YOLCU EDİLDİ


Koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında, yurt dışından geldikten sonra Münevver Ayaşlı öğrenci yurdunda 14 gün gözetim altında tutulan 401 öğrenci, Vali  Osman Kaymak ve protokol üyeleri tarafından memleketlerine uğurlandı.


Uğurlamada Samsun Gençlik Hizmetleri İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'da hazır bulundu. 


Samsun Valisi Osman Kaymak, öğrencilerin 14 gün gözlem sürecinde tüm İhtiyaçlarının karşılanmasında emeği geçen Sağlık, Gençlik Spor, AFAD Müdürlüğüne Kızılaya ve tüm kurumlara teşekkür etti.


Karantinada kalan öğrenciler bu süre içerisinde çok güzel ağırlandıklarını yurdun evlerini aratmadığını ifade ederek bu konuda kendilerine yardımcı olan yetkililere teşekkür ettiler.


Özellikle Samsun Valisi Sn. Osman Kaymak'ın ilgi ve alakalarını unutamayacaklarını da sözlerine ekleyen öğrenciler yaşadıklarının zor günlerden geriye bir anı olarak kalmasını istediklerini söylediler. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.