Nurettin Sever dostlarını Sever Garden'da biraraya getirdi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 28 Nisan 2024 17:54
Nurettin Sever dostlarını Sever Garden'da biraraya getirdi
Bem Bir Sen Önceki Dönem Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever 40 yıllık dostları olan sınıf arkadaşlarını sabah kahvaltısında bir araya getirdi.

Bem Bir Sen Önceki Dönem Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever 40 yıllık dostları olan sınıf arkadaşlarını sabah kahvaltısında bir araya getirdi.

 

Nurettin Sever dostlarını yeni açtığı işyeri SEVER GARDEN'de verdiği sabah kahvaltısıyla  ağırladı.

 

 

 

Bem Bir Sen Eski Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever Adalet Mahallesi Aktif Sokak Royal Elegant Evleri No1/1 iİlkadım adresinde yeni açmış olduğu Sever Garden Bahçe Mobilyaları Mağazasında sınıf arkadaşlarını verdiği sabah kahvaltısıyla bir araya getirdi.

 

 

Nurettin Sever yeni açtığı işyerinde verdiği sabah kahvaltısında dostlarını ağırladı.

 

Sever yaptığı açıklamada; " Bugüne kadar çeşitli mekanlarda fırsat buldukça dostlarımızla bir araya gelerek hasret gideriyorduk. Bugün ise yeni açtığımız işyerimizde ağırlamaya karar verdik. Bugün burada biraraya geldiğimiz dostlarımız  Samsun İHL'den birlikte mezun olduğumuz sınıf arkadaşlarımız. Bugün itibarıyla 40 yıllık dostlarımızı mağazamızda buluşturmak nasip oldu. Böyle bir mutluluğa vesile olduğum için ben de mutlu oldum. Bundan böyle buluşmalarımız devam edecektir. Katıldıkları için herbirine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm tanıdıklarımı dostlarımı sevenlerimizi mağazamıza davet ediyorum" diyerek konuştu.

 

Davete katılanlar da son derece mutlu olduklarını ifade ederek: Biz de 40 yıllık dostlarımızla hasret giderdik. Bu vesile ile Nurettin Sever arkadaşımıza teşekkür ediyor yeni işyerinde hayırlı kazançlar elde etmesini niyaz ediyoruz diyerek konuştular.

 

Sever Garden Bahçe Mobilyaları Mağazası Adalet Mahallesi Aktif Sokak Royal Elegant Evleri No1/1 İlkadım adresinde hizmet vermeye devam ediyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.