NAMIK KEMAL ANADOLU LİSESİNDEN HUZUREVİ ZİYARETİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 06 Nisan 2019 21:38
NAMIK KEMAL ANADOLU LİSESİNDEN HUZUREVİ ZİYARETİ
İlkadım Namık Kemal Anadolu lisesi öğrencileri Canik İlçesinde bulunan Samsun Huzur evi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini sakinlerini Din Kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmenleri Celalettin Tutkun ile beraber ziyaret etti.

NAMIK KEMAL ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN HUZUREVİ ZİYARETİ


İlkadım Namık Kemal Anadolu lisesi öğrencileri Canik İlçesinde bulunan Samsun Huzur evi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini sakinlerini Din Kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmenleri Celalettin Tutkun ile beraber ziyaret etti.


Öğrenciler huzurevi sakinlerini ziyaret ederek saygı, sevgi ve vefa örneği gösterdiler. Kendi harçlıklarından biriktirdikleri para ile huzurevi sakinlerine hediyeler getiren öğrenciler, huzurevi sakinlerinin deneyim ve birikimlerini onlarla sohbet ederek dinlediler.


Öğrencilerin bağlama eşliğinde çalıp söyledikleri türkülere eşlik eden huzurevi sakinleri öğrencilerin getirdikleri hediyelerden ve ilgilerinden çok memnun kaldılar.


Namık Kemal Anadolu lisesi Din Kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmeni Celalettin Tutkun ise: “Geçmişimiz, tarihimiz olan yaşlılarımız bizlerin başımızın tacı olan değerli insanlar. Bu değeri öğrencilerimize kazandırmak, onların; atalarını, geçmişini, büyüklerini bilen, onlardan tecrübeler edinen ve sosyal yaşamda onlara değer veren gençler olmaları en büyük hayalimiz. Bu ve benzeri ziyaretlerimi belirli aralıklarla yapıyoruz ve bunu bir görev biliyoruz. Öğrencilerimiz de ziyaret ettiğimiz kişiler de bu ziyaretlerden büyük keyif alıyor." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.