Mustafa Umar'dan Anlamlı Ziyaret

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 07 Aralık 2023 20:09
Mustafa Umar'dan Anlamlı Ziyaret
MHP İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Umar ilk ziyaretini Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesine yaptı.

Mustafa Umar'dan Anlamlı Ziyaret

 

MHP İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Umar ilk ziyaretini Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesine yaptı. 

 

Basın açıklaması şölen havasında geçmişti

 

Umar geçtiğimiz günlerde Aday Adaylığını Rüya Park Düğün tesislerinde gerçekleştirmişti. Şölen havasında geçen Basın Açıklamasının ardından ziyaret turlarına başlayan Umar ilk ziyaretine Türkiye Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesini ziyaret ederek başladı. 

 

 

Ziyarette Türkiye Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

 

Mustafa Umar: "İlkadım Gençleşiyor" Diyerek yola çıktığımız bu kutlu yolda ilk ziyaretimizi Türkiye Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Sn. Necati Yılmaz ve yönetimine gerçekleştirdik, şükranlarımı sunuyorum" dedi.

 

Türkiye Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz, MHP İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Umar'a çıkıtğı yolda başarı dileğinde bulundu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.