Mustafa Güçlü'den Memur-Sen'e sert eleştiri

GÜNDEM Haber Girişi : 26 Temmuz 2023 20:40
Mustafa Güçlü'den Memur-Sen'e sert eleştiri
Memur-Sen'in pay alma yarışına düştüğünü ifade eden Mustafa Güçlü: Siz neyin peşindesiniz? diye sordu.

Memur-Sen'in pay alma yarışına düştüğünü ifade eden Mustafa Güçlü: Siz neyin peşindesiniz? diye sordu.

 

Anadolu-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı ve Türk Medeniyet Dergisi İmtiyaz Sahibi Mustafa Güçlü sosyal medya sayfasında yaptığı açıklamada Kamu Sen ve Memur Sen'e  sert eleştirilerde bulundu.

 

MUSTAFA GÜÇLÜ: 

 

UTANMAZ VE ARLANMAZLIĞIN BU KADARI DA OLMAZ!

 

Kamu Sen ve Memur Sen'in el ele verip yüzde iki barajının getirilmesini sağlayarak kendilerinin beceriksizliğine çare olacak sendikaların önünü kesmeye çalışmasına itirazlar Anayasa Mahkemesi'nde karar aşamasında iken, bu seferde Memur Sen 7.Toplu Sözleşme'de dayanışma aidatı derdine düşecekmiş.

 

Yani diyorlar ki Toplu Sözleşmenin sözde nimetlerinden faydalanmak isteyenler yetkili sendikaya da (Memur Sen) aidat ödesin.

 

Şimdi soruyorum bu aymazlara, bugüne kadar Toplu Sözleşme ile ne kazandınızda dayanışma aidatı istiyorsunuz. Baraj yetmedi birde dayanışma aidatı istiyorsunuz. Ne utanmaz, arlanmazca bir bakış açısıdır bu. Bunların peşinden giden üyelerinde de hiç adalet sahibi olan kalmadımı da hiç itiraz sesi yükselmiyor içlerinden.

 

Memur Sen yöneticilerine sesleniyorum:

 

Bu adaletten ve insaftan yoksun zihniyet yapınız hangi medeniyet anlayışından besleniyor?

 

Bir soru da Memur Sen'in ruh ikizi Kamu Sen yöneticilerine yönlendiriyorum:

 

El ele verip %2 barajını meclise yatak yorgan sererek çıkarttırdığınız Memur Sen'in bu bakış açısı karşısında ne yapacaksınız çok merak ediyorum söyleyebilir misiniz? Mızrağın sivri ucu size de deyince feryat mı edeceksiniz acaba?

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.