Muhtar Aydın Akça'nın İftar Yemeğinde Büyük Buluşma Yaşandı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Nisan 2023 23:30
Muhtar Aydın Akça'nın İftar Yemeğinde Büyük Buluşma Yaşandı

Göçebe Köyü Muhtarı  Aydın Akça'dan Koçalan Mahallesinde Gönülleri buluşturan dev iftar yemeği

 

Kavak Göçebe Köyü Muhtarı Aydın Akça'nın Koçalan Mahallesinde verdiği İftar Yemeği çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. İftar Yemeğine Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, Göçebe Mahallesi Derneği Başkanı Ahmet Seven Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, Dernek Sekreteri Mustafa Seven, Göçebe Kovancık derneği Başkanı Aslan Çakır ve Yönetim kurlu Üyelerinin yanısıra çok sayıda davetli katıldı. Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır yemekte birer konuşma yaptılar.

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu:

 

"Göçebe Mahallemiz Kocalan Sokak Muhtarımız Aydın Akça'nın iftar programına AK Parti İlçe Başkanımız Onur Bakır ve önceki dönem MHP İlçe Başkanımız Cahit Kamber ile katıldık. İftar ardından çay içip sohbet ettik. Muhtarımıza ve Mahallemiz sakinlerine göstermiş oldukları misafirperverlikleri için çok teşekkür ederim. Rabbim niyetlerini kabul eylesin" dedi.

 

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır:

"Kavakta Mahallelerimizin gösterdiği birlik ve beraberlikten son derece memnunuz. Bugün Muhtarımız Aydın Akça'nın düzenlediği İftar davetinde birarada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bu kardeşliğimizi gönül gönüle sürdürmeyi, el ele omuz omuza yürümeyi nasip etsin. Hepinize hürmetlerimi sunuyorum" diyerek konuştu.

 

Aydın Akça'dan teşekkür

 

Göçebe Köyü Muhtarı Aydın Akça'da uzaktan yakından gelerek davete katılanlara teşekkür etti.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.