MİSBAH KIRKINCI'NIN VEFATI SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Nisan 2019 21:14
MİSBAH KIRKINCI'NIN VEFATI SEVENLERİNİ YASA BOĞDU
İzmir'de yaşayan ve psikolojik danışman ve rehber öğretmeni olarak görev yapan Samsunlu Misbah Kırkıncı Karaciğer tedavisi gördüğü hastanede hayata veda etti.
MİSBAH KIRKINCI'NIN VEFATI SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

İzmir'de yaşayan ve psikolojik danışman ve rehber öğretmeni olarak görev yapan Samsunlu Misbah Kırkıncı Karaciğer tedavisi gördüğü hastanede hayata veda etti. 

OMÜ Mezunu olan ve çevresi tarafından sevilip sayılan Misbah Kırkıncının vefatı sevenlerini üzüntüye boğdu. Sınav koçluğu'da yapan Kırkıncı okullarda seminerlerde veriyordu. İzmir Doğa Kolejinde Öğretmenlik yapan Misbah Kırkıncı meslek hayatında başarılı bir öğretmen olarak tanınıyor. 

Misbah Kırkıncının vefatı ile ilgili olarak bir açıklama yapan yakın arkadaşı Hamit Seven: "Yıllar öncesinden tanıdığım, zaman zaman Samsun caddelerini güzel sohbetiyle arşınladığımız dost ve arkadaş canlısı, naif ve güzel insan değerli abim, dostum Misbah Kırkıncı'nın yakalandığı amansız hastalık nedeniyle, uzun süre tedavi gördüğü ve ikamet ettiği İzmir'de vefatını, üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayım.. Allah'tan rahmet, muhterem Eşi başta olmak üzere ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyorum..Mekânı Cennet Olsun" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.